Oglaševanje
293 ogledov

Si predstavljate pol ure brez telefona?

najstniki naprave igranje telefon Shutterstock
Pivovarna Union bo v sodelovanju z agencijo Pristop in digitalno agencijo Renderspace v prihajajočem letu lansirala mobilno aplikacijo, ki bo promovirala druženje s prijatelji brez uporabe telefona!

Ob pogledu po kavarnah, lokalih, celo fitnesih, je več kot polovica oseb na svojih mobilnih telefonih. Namesto, da bi izkoristili čas s prijatelji za klepet, zabavo, naklepanje skupnih pobegov v naravo, pa ta čas raje namenijo svojemu najboljšemu prijatelju, ki pa to nebi smel biti – mobilnemu telefonu.

V ta namen bo Pivovarna Union kmalu lansirala mobilno aplikacijo RE:UNION.

A ta bo povsem v nasprotju z drugimi aplikacijami, saj bo uporabnike v času druženja s prijatelji nagrajevala za neuporabo telefona.

Ko se bosta prijatelja v Pivnici povezala in odločila, da je čas za RE:UNION, bosta odložila telefone na mizo z ekranom obrnjenim navzdol. Aplikacija bo začela odštevati 30 minut, v katerih pa uporabnika ne smeta uporabiti telefona. V kolikor jima to uspe, bosta oba nagrajena s kuponom za brezplačno pivo, ki ga lahko vnovčita takoj in nadaljujeta svoje druženje še ali pa ga prihranita na zaslednji RE:UNION.

 | Avtor: Union Union