Sveže ideje v centru prestolnice

Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina Foto: Tina Švajger Nova Spar trgovina
Na Čopovi ulici v Ljubljani se je pod okriljem trgovske verige Spar Slovenija danes odprla nova, doslej najmanjša Sparova trgovina, z imenom Spar City.
Oglej si celoten članek

Trgovina bo delovala pod motom "Sveže ideje v mestu", v okviru katerega kupcem obljubljajo predvsem raznovrsten in pester izbor svežih živil – od sadja in zelenjave, do kruha in svežih pekovskih izdelkov.

"To je že 86 Sparova trgovina v Sloveniji in osma v Ljubljani," pojasnjuje Borut Kožar iz Spara Slovenije in dodaja, da so se »za novo trgovino odločili, ker so "v samem mestnem jedru, se pravi na Čopovi ulici v Ljubljani, ki je seveda samo ena, videli izjemno poslovno priložnost", ter dodaja, da je "format trgovine Spar City najmanjši doslej, v takšnih trgovinah, kjer dobiš v kratkem času vse potrebno, pa vidimo velik potencial."

Namen trgovine z nekoliko drugačnim konceptom, pa je na slovesni otvoritvi komentiral tudi generalni direktor Spar Slovenije Igor Mervič: "Trgovina Spar City je namenjena predvsem hitrim vsakodnevnim nakupom, v njej pa najdemo vse artikle, ki jih potrebujemo za vsakodnevne potrebe".

Kot še pojasnjujejo vodilni v trgovskem gigantu, pa Spar Slovenija z odprtjem te trgovine kupcem predstavlja tudi nov oddelek živil z imenom ˝To go˝, v katerem boste našli predvsem sveže pripravljene jedi, ki so tudi priročno pakirane, tako da jih z lahkoto vzamete s seboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.