Oglaševanje
309 ogledov

Sveže ideje v centru prestolnice

Nova Spar trgovina
1/7
Tina Švajger
Na Čopovi ulici v Ljubljani se je pod okriljem trgovske verige Spar Slovenija danes odprla nova, doslej najmanjša Sparova trgovina, z imenom Spar City.

Trgovina bo delovala pod motom "Sveže ideje v mestu", v okviru katerega kupcem obljubljajo predvsem raznovrsten in pester izbor svežih živil – od sadja in zelenjave, do kruha in svežih pekovskih izdelkov.

"To je že 86 Sparova trgovina v Sloveniji in osma v Ljubljani," pojasnjuje Borut Kožar iz Spara Slovenije in dodaja, da so se »za novo trgovino odločili, ker so "v samem mestnem jedru, se pravi na Čopovi ulici v Ljubljani, ki je seveda samo ena, videli izjemno poslovno priložnost", ter dodaja, da je "format trgovine Spar City najmanjši doslej, v takšnih trgovinah, kjer dobiš v kratkem času vse potrebno, pa vidimo velik potencial."

Namen trgovine z nekoliko drugačnim konceptom, pa je na slovesni otvoritvi komentiral tudi generalni direktor Spar Slovenije Igor Mervič: "Trgovina Spar City je namenjena predvsem hitrim vsakodnevnim nakupom, v njej pa najdemo vse artikle, ki jih potrebujemo za vsakodnevne potrebe".

Kot še pojasnjujejo vodilni v trgovskem gigantu, pa Spar Slovenija z odprtjem te trgovine kupcem predstavlja tudi nov oddelek živil z imenom ˝To go˝, v katerem boste našli predvsem sveže pripravljene jedi, ki so tudi priročno pakirane, tako da jih z lahkoto vzamete s seboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.