Ta film si je v Koloseju ogledal tudi Zmago Jelinčič

Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec Foto: Matic Kremžar Predpremiera filma Rdeči vrabec
Napet in seksi triler privabil tudi nekdanjega poslanca Zmaga Jelinčiča.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je na predpremieri najbolj pričakovanega trilerja letošnje zime Rdeči vrabec v ljubljanskem Koloseju zbralo kar nekaj slovenskih estradnikov in znanih imen, vsi obiskovalci pa so lahko pred pričetkom filma uživali ob pogledu na dva jeklena konjička BMW serije 7, ki v filmu prevzema ikonsko vlogo, saj je BMW ekskluzivni partner tega vohunskega trilerja. V do zadnjih sedežev polni dvorani so se gostje prepustili izjemni vlogi Jennifer Lawrence in bili nad filmom več kot navdušeni.

Magazin Jennifer Lawrence v najbolj vročem in napetem trilerju leta

 Na slavnostnem dogodku, ki je bil kljub zunanjim ledenim temperaturam odet v vročo rdečo barvo Vrabcev, so se med drugimi zbrali tudi David Urankar, Zmago Jelinčič Plemeniti, Mark Vlahović, Andrej Šifrer, Katarina Benček, Anja Cajhen, Dejan David Kemperl, Miha Vodičar, Blaž Slanič in Filip Kržišnik iz F&B Acrobatics, Sonia Graunar Muparutsa in Damjan Murko. Pred predvajanjem filma v sodelovanju z Radio 1 je Matjaž Lovše pozdravil goste in podelil filmske nagrade.

Triler, s katerim producent Peter Chernin obljublja napeto in čustveno popotovanje, polno obratov in zavojev, se je lahko pričel, o tem, kako močno je pospešil srčne utripe obiskovalcev v dvorani, pa se boste morali z obiskom kina prepričati sami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:48 1. Marec 2018.

    Skupaj z Murkom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.