Telemach trgu ponudil pakete GOLD z najboljšimi TV-programi in izredno hitrim internetom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Razvoj telekomunikacijskih omrežij in storitev ter njihova ponudba sta pestra. Težko je primerjati pakete in ugotoviti, kateri operater glede na ceno ponuja največ in najbolj kakovostno vsebino, saj je ponudba velika.
Oglej si celoten članek

Običajnemu uporabniku je tako včasih iz bogate ponudbe nemogoče izbrati tisto, kar je v njegovi družini, domu ali gospodinjstvu danes skoraj nujno potrebno za stik z informacijami in svetom. Odločiti se mora, koliko televizijskih programov in na koliko televizorjih potrebuje ter katere dodatne funkcionalnosti digitalne televizije (funkcija zamujeno 72 ur, snemanje, video na zahtevo itd) želi. Izbrati mora hitrost interneta in odkriti ugodnosti pri pogovorih na digitalni ali mobilni telefoniji.

Paketi GOLD z dvojnimi hitrostmi prenosa podatkov od 16 Mbps do 120 Mbps.

Osnovni paketi, ki jih ponujajo telekomunikacijski operaterji, v paketni ponudbi vsebujejo vse storitve, ki pa se razlikujejo prav v količini vsebin in kakovosti storitve. Telemach je nedavno z nadgradnjo lastnega hibridnega optično-koaksialnega omrežja na trgu ponudil pakete GOLD, ki jih odlikujejo najbolj  kakovostni programi z dodatnimi funkcijami ter izredno zmogljiv internet s hitrostmi prenosa podatkov od 16 Mbps do 120 Mbps. Ob primerjavi z najbolj razširjenimi paketi ADSL, ki jih uporablja večina slovenskih gospodinjstev, uporabniki hitro ugotovijo, da tej tehnologiji in omrežju čas ni prizanašal in da se počasi poslavlja. ADSL namreč v svojih paketih nudi hitrosti od 4 Mbps do 20 Mbps, Telemachova kabelska tehnologija pa v paketih GOLD v akciji nudi hitrosti od 16 Mbps do kar 120 Mbps. Najmanjši Telemachov paket je tako že skoraj večji od največjega na tehnologiji ADSL.

Poleg tega tehnologija DVB-C, preko katere Telemach zagotavlja svojo digitalno televizijo, omogoča spremljanje digitalnih programov in programov v visoki ločljivosti s samo enim daljinskim upravljalnikom, na dodatnih televizijskih programih pa lahko analogne programe spremljate brezplačno.

Digitalni sprejemniki in funkcija časovnega zamika (72 ur zamujeno) so del obstoječih paketov brez doplačila. Svetujemo vam, da si ogledate svoje obstoječe telekomunikacijske stroške televizije in interneta ter digitalne in mobilne telefonije. Prepričani smo, da so paketi GOLD tako cenovno kot tudi vsebinsko najboljša izbira za vaše gospodinjstvo.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.