Telemach v novi akciji mobilne telefonije nudi brezplačno tablico in telefon za 1 EUR

V poplavi telekomunikacijski storitev in paketov mobilne telefonije je Telemach pred kratkim trgu ponudil nov paket mobilne telefonije pod imenom Dvojna doza mobilnih vsebin.
Oglej si celoten članek

Ta uporabniku prinaša 2 kartici SIM: eno za uporabo v mobilnem telefonu, druga pa je namenjena tabličnemu računalniku. Na prvi boste prejeli dvojne minute pogovorov za vedno, torej najmanj 400 minut na mesec, ter internet s 100 MB prenosa podatkov. Na drugi kartici SIM, ki jo lahko vstavite v tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 2 10.1 (brezplačno ga prejmete v paketu), boste lahko izkoristili 500 MB prenosa podatkov. Kot darilo Telemach naročnikom na mobilno telefonijo ponuja telefon Samsung E2121 za 1 EUR. Več o akcijski ponudbi si lahko ogledate na www.telemach.si.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.