Topničar odsoten do osem tednov

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Arsenala je potrdil, da bo krilni nogometaš Alex Oxlade-Chamberlain manjkal od šest do osem tednov.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni reprezentant v majici londonskega Arsenala Alex Oxlade-Chamberlain bo zavoljo poškodbe kolena odstoten med šest do osem tednov, je na današnji novinarski konferenci dejal francoski trener topničarjev Arsene Wenger.

Na srečo 22-letnega napadalno usmerjenega igralca sredine igrišča njegova poškodba ne zahteva operativnega posega, bo pa izpustil nekaj pomembnih dvobojev.

Med drugim povratno tekmo osmine finala evropske lige prvakov z Barcelono, prav tako bo manjkal na nekaterih odločilnih dvobojih v Premier league, kjer je Arsenal eden najresnejših kandidatov za končno zmago. Trenutno je na tretjem mesto, vodilni Leicester ima pet, drugouvrščeni Tottenham pa tri točke več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.