Triglav poroča tudi na tabličnem računalniku

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Interaktivno spletno različico letnega poročila, ki so jo predstavili leta 2009, so v Skupini Triglav letos nadgradili še s prilagoditvijo Letnega poročila Skupine za tablične računalnike znamke Apple iPad.
Oglej si celoten članek

S tem v Triglavu želijo uporabnikom različnih operacijskih sistemov zagotoviti učinkovit in enostaven  dostop do informacij o svojem poslovanju. Nova možnost za pregledovanje poslovnih rezultatov pomeni korak naprej k transparentnemu in ažurnemu komuniciranju z vlagatelji, ki je temeljno vodilo ene od vodilnih zavarovalno-finančnih skupin v jugovzhodni Evropi. Aplikacija je hkrati še en korak k poslovanju, prijaznejšemu do okolja, saj Zavarovalnica Triglav z novimi možnostmi pregledovanja spodbuja prehod od tiskanih k elektronskim oblikam letnega poročila.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.