Vedeževalec, da te kap 090 62 92

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Blaž je eden redkih vedeževalcev v Sloveniji, ki je s svojimi videnji presenetil veliko gledalcev njegove priljubljene vedeževalske oddaje “Vaša usoda z vedeževalcem Blažem“ na televiziji Net TV. Vsak četrtek ob 21.30 uri ga lahko ljudje pokličejo in mu zastavijo svoja vprašanja glede svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Od rojstva ima prirojeno intuicijo in na podlagi vaše energije in barve glasu lahko prerokuje s kartami. Kako je možno, da lahko nekdo vidi prihodnost je uganka veliko ljudem. Njegove napovedi si lahko preberete tukaj. Verjetno vas bodo presenetile.

Denar, ljubezen, zdravje in sreča…. Ali trpite v življenju? Iščete smisel življenja? Ni vse tako kot si sami želite? Vam stvari enostavno izhajajo iz rok? Vas je zapustil partner? Ne verjamete v njegovo zvestobo ali vas celo vara?

Če želite, da se vrne partner, da se začne lepše obnašati, da vam da več pozornosti, da vas še bolj ljubi, me kontaktirajte, da vas informiram glede ljubezenskega uroka, ki vam lahko morda pomaga vrniti ljubljeno osebo nazaj.

  • Ste nesrečni in osamljeni?
  • Kaj partner trenutno misli o vas?
  • Ali sta si usojena?
  • Imate na sebi črno magijo?

Vedeževalec Blaž ima 10 letne izkušnje s Ciganskimi kartami. Njegova pot se je začela tako, da so karte našle njega, ne on njih. Par let se je s tem ukvarjal na takšen način, da od tega ni služil denarja. Ljudem je brezplačno gledal v prihodnost. Njegov duhovni učitelj ga je naučil, da je potrebno da ljudje za vedeževanje nekaj prispevajo. (koliko pač dajo sami iz srca). Energija more krožiti. Ker ga je klicalo zelo dosti ljudi (prijateljev, znancev, sorodnikov…) da so njegove napovedi bile uresničene, se je s tem začel ukvarjati tudi profesionalno.

Vedeževanje po telefonu je zelo moderno kjer dobite vse informacije za vašo prihodnost. Potrebujete pogovor, nasvete, uteho, rešitev? Pokličite sedaj jasnovidca Blaža in mu zaupajte vse svoje težave. Ne bo vam žal!

Tehnike vedeževanja:

-angelske, ciganske Tarot karte

-numerologija

-odklanjanje črne magije

-feng shui in kitajske kroglice za sproščanje lahko naročite zdaj

 

Kontakt vedeževalca Blaža

090 62 92  (1,99€/min iz Amisa). Iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

www.vedezevalec.net

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.