Z zbiranjem Jana kapljic do lepšega sveta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Konec aprila se je pričela velika pozitivna zgodba Jane – vode s sporočilom, ki širi dobro med ljudmi. Nova voda je namreč opremljena z nizom inspiracijskih in motivacijskih citatov, ki ustvarjajo pozitivno energijo ter ljudi spodbujajo k dobrim dejanjem.
Oglej si celoten članek

Slednje pa želi Jana še dodatno podpreti tudi s humanitarnim projektom, v katerem bo izbranim ustanovam izročila različne donacije, ki so nujno potrebne za njihovo normalno delovanje, vendar si jih sami ne morejo privoščiti.

Slavnim in naključnim mimoidočim, ki so se v soboto zbrali na posebnem dogodku, je zgolj v enem dnevu z deljenjem pozitivnih sporočil uspelo zbrati dovolj kapljic za uresničitev prve izmed številnih dobrodelnih akcij – donacijo Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu RS Soča. Dobrodelni projekt pozitivnih misli in dobrih dejanj lahko preko spletne strani www.vodassporocilom.com in preko družbenih omrežji z zbiranjem kapljic podprete tudi vi. Vse kapljice, ki jih bo sodelujočim s skupnimi močmi uspelo zbrati, bo Jana nato pretvorila v donacije za izbrane ustanove.

Oglejte si videoreportažo:

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.