Zamenjajte banko brez obiska poslovalnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ali veste, da lahko zamenjate banko brez obiska poslovalnice, preprosto od doma? Le 15 minut potrebujete, da prek spletne strani izberete račun, ki najbolj ustreza vašim potrebam in v osmih delovnih dneh boste lahko že poslovali z novo banko.
Oglej si celoten članek

Banka Sberbank d.d. na spletni strani www.zamenjajbanko.si predstavlja svojo ponudbo in primerjavo stroškov poslovanja s transakcijskim računom pri vaši zdajšnji banki. Prek spletnega mesta lahko sestavite svoj račun ali izberete katerega izmed paketnih računov. Izbirate lahko med paketnimi računi AMZS, Petrol Klub ali Delo. Lahko se pa odločite za študentski ali upokojenski račun.

Odločite se lahko za Pr0m0 račun s posebnimi ugodnostmi: leto dni brezplačne uporabe izbranih bančnih storitev (vodenje transakcijskega računa, klasična ali zlata plačilna kartica Activa MasterCard, pristopnina za Sberbank Spletno banko in prenosni OTP čitalec, odobritev prvega limita, večvalutni račun, brezplačni dvigi na bankomatih...).

Foto: Žurnal24 sberbank

Večino postopkov za prenos poslovanja transakcijskega računa z vaše nekdanje banke na Sberbank bomo z vašim pooblastilom opravili mi.

Fleksibilnost, dinamičnost, strokovnost in kar je za naše komitente tudi zelo pomembno – konkurenčnost, nas razlikujejo od konkurence in predstavljajo tudi našo prednost. Nenazadnje o tem priča tudi visoko zadovoljstvo obstoječih strank z našimi storitvami in produkti. Skupini Sberbank zaupa več kot 110 milijonov komitentov in ima največjo distribucijsko mrežo z 18.000 poslovalnicami v 20 državah.

Foto: Žurnal24 sberbank

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.