Zanimiv turnir na Starem gradu nad Kamnikom

Foto: O. A. Človek ne jezi se Foto: O. A. Človek ne jezi se Foto: O. A. Človek ne jezi se
Za tiste, ki imate radi nekoliko drugačne športe.
Oglej si celoten članek

V Kamniku bo ta konec tedna pestro, sporočajo s Turistično-informacijskega centra (TIC) Kamnik.

"Tiste, ki imajo radi nekoliko drugačne športe, pa lahko povabimo na turnir v igri Človek ne jezi se, ki ga prireja Grajska terasa na Starem gradu nad Kamnikom," pravijo.

Turnir poteka v petek, 2. marca od 18. ure dalje in je že tretji po vrsti. Ker je zanimanja veliko, priporočajo predhodno prijavo. Lahko pa si napete igre samo ogledate in uživate v prijetnem ambientu. Za več informacij lahko obiščite tudi Facebook stran Grajska terasa – Stari grad nad Kamnikom.

Pohod in koncert

Izmed številnih dogodkov, ki bodo ta vikend v Kamniku so izpostavili tudi Dobrodelni pohod na Sv. Primož nad Kamnikom, ki bo potekal od petka od 16. ure do nedelje do 16. ure. Vsak pohodnik lahko s svojim podpisom prispeva 0,5 evra za pomoč dijakinji iz enostarševske družine pri osnovnem preživljanju. Pohod organizira Študentski klub Kamnik.

V Domu kulture Kamnik bo v petek, 2. marca, ob 19.30 uri koncert Tanje Žagar, dan kasneje, 3. marca, ob 18. uri pa 38. Območna revija pevskih zborov občin Kamnik in Komenda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.