Oglaševanje
34 ogledov

Zanimiv turnir na Starem gradu nad Kamnikom

Človek ne jezi se
1/3
O. A.
Za tiste, ki imate radi nekoliko drugačne športe.

V Kamniku bo ta konec tedna pestro, sporočajo s Turistično-informacijskega centra (TIC) Kamnik.

"Tiste, ki imajo radi nekoliko drugačne športe, pa lahko povabimo na turnir v igri Človek ne jezi se, ki ga prireja Grajska terasa na Starem gradu nad Kamnikom," pravijo.

Turnir poteka v petek, 2. marca od 18. ure dalje in je že tretji po vrsti. Ker je zanimanja veliko, priporočajo predhodno prijavo. Lahko pa si napete igre samo ogledate in uživate v prijetnem ambientu. Za več informacij lahko obiščite tudi Facebook stran Grajska terasa – Stari grad nad Kamnikom.

Pohod in koncert

Izmed številnih dogodkov, ki bodo ta vikend v Kamniku so izpostavili tudi Dobrodelni pohod na Sv. Primož nad Kamnikom, ki bo potekal od petka od 16. ure do nedelje do 16. ure. Vsak pohodnik lahko s svojim podpisom prispeva 0,5 evra za pomoč dijakinji iz enostarševske družine pri osnovnem preživljanju. Pohod organizira Študentski klub Kamnik.

V Domu kulture Kamnik bo v petek, 2. marca, ob 19.30 uri koncert Tanje Žagar, dan kasneje, 3. marca, ob 18. uri pa 38. Območna revija pevskih zborov občin Kamnik in Komenda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.