Do teh znamenitosti sedaj brezplačno

Foto: Miha Matavž
Foto: Miha Matavž
Včeraj je začel voziti brezplačni turistični avtobus, ki povezuje Slovenske Konjice, Zreče, Roglo in Žičko kartuzijo.
Oglej si celoten članek

Turistična destinacija Rogla-Pohorje vsem obiskovalcem tudi letos nudi brezplačne vožnje s turističnim avtobusom, ki bo do vključno 22. avgusta 2020 na relaciji Slovenske konjice–Zreče–Rogla–Žička kartuzija vozil ob sobotah.Turistični avtobus bo s sabo vozil tudi prikolico za deset koles in bo tako domačinom kot obiskovalcem omogočal trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo in letos kot novost tudi v Žičko kartuzijo.

kmalu Nova oblika transporta po Ljubljani

Vozni red najdete na sledeči povezavi.

Z njim želijo lokalno prebivalstvo spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. "Vabljeni, da se tudi Vi popeljete s turističnim avtobusom Turistične destinacije Rogla-Pohorje ter raziščete, občutite in užijite našo edinstveno zeleno destinacijo, kjer zrak diši po iglicah in kjer ponosno utripa pohorsko srce. To je še en korak na poti v 'zeleno' prihodnost, h kateri stremimo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje," so zapisali v sporočilu za javnost.

Turizem V tej slovenski občini ceneje

Foto: Jošt Gantar Rogla Da bo poletno raziskovanje omenjene destinacije za vse še bolj prijetno in unikatno, pa so pripravili tudi poseben tedenski nabor aktivnosti, ki med drugimi vključujejo jutranje pohode in telovadbo, dneve odprtih vrat pri ponudnikih, namige za izlete z e-kolesi in namige za male potepine.

Statistika Domači gosti rešujejo turizem; kar 64 odstotkov manj tujcev kot lani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.