Kakšna reklama za Slovenijo! In to od tujcev ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Turisti, ki Slovenijo obiščejo, so nad njenimi lepotami očarani. Dva popotnika sta o svojem dopustovanju pri nas naredila tudi videoposnetek.
Oglej si celoten članek

Da je Slovenija med turisti vedno bolj priljubljena in prepoznavna, ni nobena skrivnost. Njene lepote in znamenitosti so se prav tako začele vse pogosteje pojavljati na številnih svetovno znanih popotniških portalih in časnikih

Dežela na sončni strani Alp je v zadnjem času postala zanimiva za obisk tudi mnogim potovalnim blogerjem, ki jo odkrivajo po dolgem in po čez. Nekateri so svoje vtise ob obisku strnili tudi v krajše videoposnetke. Med njimi sta to nedavno storila potovalna vlogerja, ki na družbenem omrežju Instagram vodita profil z imenom coconutsandcamels in imata skoraj 16.000 sledilcev.

Turizem Noro, kakšna reklama za Slovenijo
Slovenijo sta v sklopu osemmesečnega potovanja po Evropi obiskala lanskega junija. Če sta tu sprva nameravala ostati le nekaj dni, se je njuno raziskovanje naše male države sprevrglo v enomesečni oddih. Razlog? Nad Slovenijo sta bila povsem navdušena.

Foto: Profimedia Slap Kozjak

Na svojem profilu sta zapisala, da "ima Slovenija kljub svoji majhnosti veliko za ponuditi; vse od čudovitih gorskih pokrajin in jezer, do epskih slapov in mirnih cerkva na vrhovih". Na koncu zapisa sta celo dodala, da če bi morala za to poletje priporočiti en kraj, bi zagotovo izpostavila Slovenijo. Njun krajši posnetek iz časa obiska Slovenije, si lahko ogledate spodaj.


morate videti Noro, kakšno reklamo sta tujca naredila za Slovenijo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:08 20. Maj 2023.

    Vi res niste normalni s temi bebavimi naslovi...Saj vam bo zmanjkalo presežkov ob kakšni resni novici...Kakšni Butalci.

  • 16:47 20. Maj 2023.

    Saj potem sploh ne razumem naših ljudi, ki rinejo v tuje destinacije in se na vse pretege hvalijo kako je …

  • 11:58 20. Maj 2023.

    Turizem smo ljudje .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.