Popotnik
52234 ogledov

Kakšna reklama za Slovenijo! In to od tujcev ...

Soča Profimedia
Turisti, ki Slovenijo obiščejo, so nad njenimi lepotami očarani. Dva popotnika sta o svojem dopustovanju pri nas naredila tudi videoposnetek.

Da je Slovenija med turisti vedno bolj priljubljena in prepoznavna, ni nobena skrivnost. Njene lepote in znamenitosti so se prav tako začele vse pogosteje pojavljati na številnih svetovno znanih popotniških portalih in časnikih

Dežela na sončni strani Alp je v zadnjem času postala zanimiva za obisk tudi mnogim potovalnim blogerjem, ki jo odkrivajo po dolgem in po čez. Nekateri so svoje vtise ob obisku strnili tudi v krajše videoposnetke. Med njimi sta to nedavno storila potovalna vlogerja, ki na družbenem omrežju Instagram vodita profil z imenom coconutsandcamels in imata skoraj 16.000 sledilcev.

obiskanost, Predjamski grad Turizem Popotnik Noro, kakšna reklama za Slovenijo
Slovenijo sta v sklopu osemmesečnega potovanja po Evropi obiskala lanskega junija. Če sta tu sprva nameravala ostati le nekaj dni, se je njuno raziskovanje naše male države sprevrglo v enomesečni oddih. Razlog? Nad Slovenijo sta bila povsem navdušena.

Slap Kozjak | Avtor: Profimedia Profimedia

Na svojem profilu sta zapisala, da "ima Slovenija kljub svoji majhnosti veliko za ponuditi; vse od čudovitih gorskih pokrajin in jezer, do epskih slapov in mirnih cerkva na vrhovih". Na koncu zapisa sta celo dodala, da če bi morala za to poletje priporočiti en kraj, bi zagotovo izpostavila Slovenijo. Njun krajši posnetek iz časa obiska Slovenije, si lahko ogledate spodaj.


Soča morate videti Popotnik Noro, kakšno reklamo sta tujca naredila za Slovenijo!
Komentarjev 7
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 17:08 20.maj 2023.

    Vi res niste normalni s temi bebavimi naslovi...Saj vam bo zmanjkalo presežkov ob kakšni resni novici...Kakšni Butalci.

  • Ajojsi 16:47 20.maj 2023.

    Saj potem sploh ne razumem naših ljudi, ki rinejo v tuje destinacije in se na vse pretege hvalijo kako je tam vse "oh in sploh", namesto da bi se trudili in trošili € pri nas doma, pa potem ko vidim ...prikaži več kako jim je kje treba plačati vstopnino za ogled naših lepot itd...Ne vedoč da s tem pomagajo pri urejanju naše prelepe domovine...

  • Avatar Leon
    Leon 11:58 20.maj 2023.

    Turizem smo ljudje .

Sorodne novice