Našli restavracijo z najnižjimi cenami na hrvaški obali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Restavracije z najnižjimi cenami na hrvaški obali niso našli nekje v hribih, ampak na eni najlepših plaž v Istri, v Dugi Uvali.
Oglej si celoten članek

Novinarji spletnega portala Glas Istre so raziskali, kje v hrvaški Istri lahko turisti dobijo poceni pivo in brezalkoholne pijače. 

Slovenija Tako boste lahko izkoristili bone za turizem, veljavni bodo do ...

Kot pišejo v članku, so našli restavracijo v Istri z najnižjimi cenami na jadranski obali in tudi širše. In to ne nekje v hribih, ampak na eni najlepših plaž, v Dugi Uvala v Istri. Da bi še dodatno privabili goste v tej, za turizem zahtevni sezoni, je vodstvo hotela Duga Uvala na istoimenski plaži znotraj hotelskega kompleksa ponudilo več kot konkurenčne cene.

Covid-19 Nemci: Hrvaška je novo žarišče korone

Na primer, kepica sladoleda v hotelskem gostinskem objektu stane le 5 kun (0,7 evra). Majhno pivo je mogoče kupiti za 6 kun (0,8 evra), veliko pa stane 10 kun (1,3 evra).

Foto: Profimedia pivo

Tudi rdeči alarm Hrvaška v vročinskem valu, a vrhunec šele prihaja

Različni sokovi se prodajajo po ceni 5 kun (0,7 evra), palačinke in zdrave pijače pa stanejo 10 kun (1,3 evra). Za porcijo sardel je treba odšteti 20 kun (2,6 evra).

Covid-19 Hrvaška: Največ novih okužb na območju, kjer letuje tudi veliko Slovencev

Le nekaj metrov stran, v restavraciji v bližini koncesionarja, ki upravlja plažo, so cene do trikrat višje. Poleg poceni pijač obiskovalce, predvsem družine z majhnimi otroki, v Dugo Uvala vabi tudi pestra ponudba za otroke. Trampolin na plaži, ki ga je postavil hotel, je na primer brezplačen za vse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:19 11. Avgust 2020.

    Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki …

  • 08:22 10. Avgust 2020.

    Joj, Duga uvala, smeti, plastenke, hitra hrana,.. vse odvrženo mimo kontejnerjev, plaža neurejena, pa komu plačajo, da to piše.

  • 00:24 10. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.