Novosti na Rogli

Začetek sezone bo zaznamovalo ponovno odprtje Hotela Rogla.
Oglej si celoten članek

Smučarska sezona se na Rogli še ni začela, a so priprave že v polnem teku. Hotel Rogla, ki ga krasijo tri zvezdice je v poletnem času doživel temeljito prenovo sob, ki bo po informacijah resorta Rogla trajala še do 30. novembra.

Popotnik Kam po sprostitev v hladnih dneh?

"V 88 sobah v dizajnu izstopa tradicionalna zasnova po meri sodobnega človeka ter njegovih potreb in želja. Visoko kakovost bivanja omogočajo skrbno izbrani materiali in težnja po zagotavljanju udobja," so zapisali na spletni strani hotela.

Več programa za otroke in novo parkirišče za avtodome

Prenovljeni hotel pa ni edina novost na Rogli. Otroški snežni park so obogatili z 90 metrov dolgim pokritim transportnim trakom, za animacijo otrok bo poskrbljeno v Snežni pohorski vasi pri Uniorčku, ko se stemni pa bo vabilo večerno sankanje.

Predprodaja smučarskih vozovnic traja še do 30. novembra.

Poleg aktivnosti za otroke pa je novo tudi parkirišče za avtodome, kjer je možna namestitev 40 avtodomov. Na voljo je tudi priključek za vodo, elektriko in izliv za odpadno vodo ter objekt s sanitarnimi in toaletnimi prostori.

xxx

Slovenska smučišča Zgodnji sneg razveselil smučišča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.