Med prevračanje je padel iz vozila

Foto: Profimedia
Ko je začela prehitevati kolono vozil, je na sproti pravilno pripeljal tovornjak.
Oglej si celoten članek

V torek okoli 14.30 se je na cesti v Kanižarici zgodila prometna nesreča, ki jo je povzročila 28-letna voznica iz Ljubljane. Z osebnim avtomobilom je vozila po regionalni cesti iz Črnomlja proti Vinici, ko je prišlo do nesreče. 

Voznica je začela prehitevati kolono treh vozil, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. 28-letna voznica je sunkovito zavila desno, zapeljala s ceste in se z vozilom večkrat prevrnila. 34-letni potnik, ki je sedel na prednjem sedežu ni uporabljal varnostnega pasu. Med prevračanjem je padel iz vozil in obležal hudo poškodovan. 

Ni ji nudil pomoči Umikala se je vozilu in trčila v drevo

Reševalci so moškega odpeljali v bolnišnico. Po prvih informacijah ni v smrtni nevarnosti. 

28-letna povzročiteljica se je v nesreči lažje poškodovala. V litru izdihanega zraka je imela 0,68 miligramov alkohola. Zoper njo bodo zaradi nevarne božnje podali kazensko ovadbo. 

Svet Snemal, kako vozijo 200 na uro, nekaj sekund zatem sta bila mrtva

Dva mrtva, več ranjenih Huda prometna nesreča slovenskega avtobusa v Avstriji

Smrt 36-letnice V avtomobilu tudi majhen otrok

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.