Slovenija > Črna kronika
279 ogledov

Med prevračanje je padel iz vozila

prometna nesreča prevrnjen avtomobil
Ko je začela prehitevati kolono vozil, je na sproti pravilno pripeljal tovornjak.

V torek okoli 14.30 se je na cesti v Kanižarici zgodila prometna nesreča, ki jo je povzročila 28-letna voznica iz Ljubljane. Z osebnim avtomobilom je vozila po regionalni cesti iz Črnomlja proti Vinici, ko je prišlo do nesreče. 

Voznica je začela prehitevati kolono treh vozil, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. 28-letna voznica je sunkovito zavila desno, zapeljala s ceste in se z vozilom večkrat prevrnila. 34-letni potnik, ki je sedel na prednjem sedežu ni uporabljal varnostnega pasu. Med prevračanjem je padel iz vozil in obležal hudo poškodovan. 

prometna nesreča trčenje drevo Ni ji nudil pomoči Slovenija Umikala se je vozilu in trčila v drevo

Reševalci so moškega odpeljali v bolnišnico. Po prvih informacijah ni v smrtni nevarnosti. 

28-letna povzročiteljica se je v nesreči lažje poškodovala. V litru izdihanega zraka je imela 0,68 miligramov alkohola. Zoper njo bodo zaradi nevarne božnje podali kazensko ovadbo. 

Svet Snemal, kako vozijo 200 na uro, nekaj sekund zatem sta bila mrtva Prometna nesreča v Avstriji Dva mrtva, več ranjenih Slovenija Huda prometna nesreča slovenskega avtobusa v Avstriji Prometna nesreča za Bežigradom Smrt 36-letnice Slovenija V avtomobilu tudi majhen otrok

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.