Slovenija > Črna kronika
11104 ogledov

47-letnik na mestu umrl

Prometna nesreča v Šoštanju PGD Velenje
Znane so podrobnosti smrtne prometne nesreče.

Kot smo že poročali, včeraj nekaj minut pred 15. uro je izven naselja Benedikt v Lenartu prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom, v kateri je umrl 47-letni voznik osebnega vozila.

Nesreča se je zgodila, ko je 47-letnik vozil osebni avtomobil iz smeri Lenarta v smeri Ihove. Ko je pripeljal izven naselja Benedikt, je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki ga je vozil 51-letni voznik. Voznik osebnega avtomobila se je pri trčenju tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

*Fotografija je simbolična.

Prometna nesreča v Avstriji Dva mrtva, več ranjenih Slovenija Huda prometna nesreča slovenskega avtobusa v Avstriji

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 118 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 12 nesreč pa se je končalo lahkimi poškodbami. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 48 kršitev javnega reda in miru ter 93 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 35-krat posredovali na javnih krajih in 13-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so enega kršitelja. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli šest vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 36 tatvin, 23 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, šest kaznivih dejanj nasilja v družini, štiri povzročitve telesnih poškodb, tri grožnje in ponarejanja denarja, dva ropa in ena drzna tatvina.

Prometna nesreča Slovenija Močno pijana za volan, izgubila oblast nad vozilom in trčila v hišo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 10:10 05.december 2017.

    Telefoniranje ,hitrost ,alkohol in droga, nato objestnost ............po tem vrstnem redu se vrstijo glavni krivci za nesreče v Sloveniji. Torej gremo na delo gospodje policaji.