Policija po smrti kolesarja: Ostanite doma!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ta konec tedna več nesreč, v katere so bili udeleženi kolesarji. Eden je po trčenju s tovornjakom tudi umrl.
Oglej si celoten članek

V soboto je umrl kolesar, v katerega je trčil tovornjak. Zato na kranjski policijski upravi državljane pozivajo, da ostanejo doma in tako prispevajo k varnosti tako svojega in javnega zdravja kot tudi k varnosti prometa.

Prišli ponoči Naši "Španci" so prileteli v Slovenijo

Prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar in voznik tovornega vozila, se je zgodila v soboto ob 14.30 na območju Predoselj. Voznik tovornega vozila je med manevriranjem na makadamski poti trčil v kolesarja, ta pa je pozneje zaradi posledic nesreče umrl v zdravstveni ustanovi.

Vodilni kitajski strokovnjak Vodilni kitajski strokovnjak: To delate v Evropi narobe!

Popoldne pa sta bila v nesrečah udeležena še dva kolesarja, oba sta s koles padla sama. Pri kolesarki na Bledu okoliščine kažejo na morebitne zdravstvene težave, o drugi nesreči kolesarja v Kranju, ki je utrpel poškodbe glave, pa policisti še vodijo postopek.

Opozorilo! Slovenija: Nevarni delci še vedno v zraku

Ob tem so opozorili, da smo v težkih časih, ko bi morali ljudje zaradi epidemioloških razmer ostajati doma in s tem prispevati k varnosti na več segmentih. "Zato ponavljamo poziv, naj ljudje ostajajo doma in naj se izogibajo tveganjem za svoje in javno zdravje ter varnost prometa. Enako velja za tiste, ki v teh dneh lepo vreme morebiti izkoriščajo za izlete," so dodali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • mph
    16:11 29. Marec 2020.

    Fizična aktivnost je bistvena psihično in fizično še posebaj v teh časih, vendar pa je potreben vedno kompromis, zdaj ni …

  • 16:02 29. Marec 2020.

    Jest grem s kolesom v trgovino.. res pa je da ne v ta prvo, se pa izogima nadležnim psom in …

  • 14:10 29. Marec 2020.

    jebi te se vlada!!! prvo koronavirus naj ostanemo doma, pol nek oblak peska ki je prišel iz juga ko je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.