Slovenija > Črna kronika
8019 ogledov

Policija po smrti kolesarja: Ostanite doma!

kolo kolesar Profimedia
Ta konec tedna več nesreč, v katere so bili udeleženi kolesarji. Eden je po trčenju s tovornjakom tudi umrl.

V soboto je umrl kolesar, v katerega je trčil tovornjak. Zato na kranjski policijski upravi državljane pozivajo, da ostanejo doma in tako prispevajo k varnosti tako svojega in javnega zdravja kot tudi k varnosti prometa.

Slovenci so se iz Madrida vrnili domov na brniško letališče Prišli ponoči Slovenija Naši "Španci" so prileteli v Slovenijo

Prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar in voznik tovornega vozila, se je zgodila v soboto ob 14.30 na območju Predoselj. Voznik tovornega vozila je med manevriranjem na makadamski poti trčil v kolesarja, ta pa je pozneje zaradi posledic nesreče umrl v zdravstveni ustanovi.

koronavirus, kitajska Vodilni kitajski strokovnjak Svet Vodilni kitajski strokovnjak: To delate v Evropi narobe!

Popoldne pa sta bila v nesrečah udeležena še dva kolesarja, oba sta s koles padla sama. Pri kolesarki na Bledu okoliščine kažejo na morebitne zdravstvene težave, o drugi nesreči kolesarja v Kranju, ki je utrpel poškodbe glave, pa policisti še vodijo postopek.

Sonce Opozorilo! Slovenija Slovenija: Nevarni delci še vedno v zraku

Ob tem so opozorili, da smo v težkih časih, ko bi morali ljudje zaradi epidemioloških razmer ostajati doma in s tem prispevati k varnosti na več segmentih. "Zato ponavljamo poziv, naj ljudje ostajajo doma in naj se izogibajo tveganjem za svoje in javno zdravje ter varnost prometa. Enako velja za tiste, ki v teh dneh lepo vreme morebiti izkoriščajo za izlete," so dodali.

Komentarjev 27
  • mph 16:11 29.marec 2020.

    Fizična aktivnost je bistvena psihično in fizično še posebaj v teh časih, vendar pa je potreben vedno kompromis, zdaj ni čas za adrenalinske športe, ljudje pa kolo uporabljajo tudi za prevoz do službe in navadno rekreacijo in ne samo za ...prikaži več Tour de France, ne trpajte vse v eno. Tudi tek in sprehod, če si sam ali izključno s člani družine ni v ničemer sporno. Virus zunaj dokazano hitro pade na tla, ne ostaja v zraku. Obutev pa po mojem ne škodi doma razkužit, kar počnemo pri nas..

  • kapibara1 16:02 29.marec 2020.

    Jest grem s kolesom v trgovino.. res pa je da ne v ta prvo, se pa izogima nadležnim psom in njihovih lastnikov..

  • kvasetotidogajamona 14:10 29.marec 2020.

    jebi te se vlada!!! prvo koronavirus naj ostanemo doma, pol nek oblak peska ki je prišel iz juga ko je pihal severni veter naj stanemo doma zdaj to, prav bi nas radi vse pod vso silo zaprli doma, zakaj??? pa ...prikaži več ne govorit coronavirus ker je to ozadje!!!