Zaradi okužbe ogroženo glasovanje o nezaupnici

Foto: STA/prntscrn
Foto: STA/prntscrn
Direktor Sove okužen s koronavirusom, zaradi stikov pod vprašajem glasovanje o nezaupnici.
Oglej si celoten članek

Direktor Sove Janez Stušek je okužen z novim koronavirusom, poroča 24ur.com. Ker se je včeraj udeležil seje Knovsa, vseh devet članov zdaj čaka testiranje, je potrdil tudi predsednik DZ Igor Zorčič. Dogajanje bi lahko vplivalo na za sredo predvideno glasovanje o nezaupnici vladi Janeza Janše, o tem bo odločil kolegij.

Politična analiza "30 let spremljam politiko, a česa takega ne pomnim" Slovenija Janša se je na nezaupnico odzval v svojem slogu

Ker je bil Stušek v stiku s člani Knovsa, obstaja možnost, da je okuženih več poslancev različnih poslanskih skupin, kar pod vprašaj postavlja sredino izvedbo seje, na kateri bi razpravljali in glasovali o nezaupnici Janševi vladi oziroma predlogu, da novi predsednik vlade postane Karl Erjavec.

Zorčič je navedel le, da bo o seji v torek odločil kolegij, poslanci pa se bodo testirali. Vendar tudi to ne zagotavlja, da seje ne bo treba preložiti, saj se lahko okužba pokaže šele nekaj dni po rizičnem stiku.

kul "Konstruktivno nezaupnico smo že vložili" v živo Blamaža Erjavca: Načrti se mu podirajo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:10 18. Januar 2021.

    Lažnivi kljukec in psihični bolnik Karel je lahko predsednik samo kake greznice na živalski farmi. Trenutna slovenska vlada je v …

  • 15:35 17. Januar 2021.

    Koga sploh še zanimajo te oslovske igre škodljivcev levičarjev??

  • 13:02 17. Januar 2021.

    ne bi se čudil, če bodo na kovid19 pozitivni vsi poslanci državnega zbora

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.