Slovenija
7653 ogledov

Janša se je na nezaupnico odzval v svojem slogu

Janez Janša Epa
Janša akcijo opozicije vidi kot pobalinsko nagajanje.

Po tem, ko sta koalicija KUL in DeSUS popoldne v parlamentarno proceduro vložili nezaupnico vladi Janeza Janše, se je ta nanjo odzval zvečer preko Twitterja. "Komentar obtožb nekonstruktivne nezaupnice z 42 podpisi: "Patetični izliv ideološkega sovraštva do drugače mislečih.” Ki bi bil komičen, če ne bi bili sredi hudega vala epidemije. Tako pa je to pobalinsko nagajanje po načelu: kolikor več virusa, toliko bolje za KUL," je tvitnil premier. 

Janša se je odzval tudi na objavo stranke SD, ki je predstavila 46 razlogov za zamenjavo vlade, za vsak glas, ki ga potrebujejo za zamenjavo vlade.

"Potrebujete predvsem ogledalo, zdravo pamet in predsednika/co, ki ga ne razjeda ideološko sovraštvo ter zna šteti do 46 in je zato sposoben sam kandidirati za PV," je komentiral predsednik slovenske vlade. 

 

 

Komentarjev 16
  • jastreb13 15:54 16.januar 2021.

    Janša se je odzval tako, kot smo se odzvali vsi normalni državljani, kar je pa za slaboumne levičarje nepojmljivo.....namesto, da bi si pridobili napotnice za v umobolnice oni bi radi vladali slovenskemu narodu.....škodljivci, sovražniki in izdajalci slovenskega naroda kot so ...prikaži večo levičarji nimajo v slovenski vladi več kaj iskat ampak v zapor z njimi čimprej, da se ustavi nadaljnje povzročanje škode in krnitev ugleda v svetu...trenutna slovenska vlada, ki jo vodi JJ je TOP vlada.

  • Naklonsky 09:45 16.januar 2021.

    Leva postkomunistična srenja, vajena finančnih špekulacij in mahinacij si obupno prizadeva na vsak način obdržati nadzor na kapitalom. Histerično se borijo proti pridobljenim ugodnostim in bog ne daj da bi jih kdo skočil v zelje. Prihaja drugi tir, tretja razvojna ...prikaži večna os, gradnja domov za ostarele, nove investicije... Storili so vse in pokurili vse pritiske na levi, grozijo poslancem....vse v imenu pridobljenih ugodnosti! Janše se bojijo bolj ko hudič križa!

  • peter3 09:44 16.januar 2021.

    Ob sofisticiranem nagovoru Kahla Kante Ehjavca, so luzerji stali postrojeni kot pupice iz voscenega muzeja madame Tussauds. Kulovci izgleda zares potrebujejo psihijatra, enako kot velik del njihovih podpornikov, saj je vse to ze zdavnaj prestopilo meje zdravega razuma.