Zdaj se je oglasil še Janša: "Eno je medijska slika. Realnost pa ..."

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Janša trdi, da je Bobnarjeva z odstopom uspešno zaščitila "Kosov klan".
Oglej si celoten članek

Podpredsednica in ena najvplivnejših članic stranke Gibanje Svoboda Marta Kos je danes sporočila, da izstopa iz stranke Svoboda. Kosova je neposredno podprla Tatjano Bobnar in sporočila: "To ni več moja stranka!"

Slovenija Marta Kos udarila po Golobu: To ni več moja stranka!

Na izstop Kosove se je odzvala podpredsednica stranke Urška Klakočar Zupančič. "Gospa Marta Kos je iz stranke izstopila iz osebnih razlogov, vsaj tako jaz razumem njeno izjavo, glede na to, da piše, da se razlogi niso spremenili glede na njen odstop od nameravane kandidature," je povedala Klakočar Zupančič.

Slovenija Prvi odziv Svobode na izstop Kosove

Predsednik stranke SDS Janez Janša pa meni, da so razlogi za odstop Kosove bolj kompleksni. "Eno je medijska slika. Realnost pa nekoliko bolj zapletena. Slavko Koroš je namreč eden ključnih ljudi Draga Kosa in vzporedni mehanizem v Policiji. Zanje je predsednik vlade Robert Golob prehodni pojav, ki mora biti pod nadzorom. Bobnarjeva je z odstopom uspešno zaščitila Kosov klan," je prepričan nekdanji predsednik vlade.

Slovenija Bobnarjeva ministrica še do srede, znan ožji izbor novih kandidatov

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 07:33 13. December 2022.

    Kar Janša meni je vedno povezano s skrajno zlobo, podtikanjem, pačenjem resnice, ...

  • 07:22 13. December 2022.

    Pacient spet bluzi!!!

  • 00:10 13. December 2022.

    V enem se strinjam z gargamelom. Gre za kompleksno situacijo. Blatenje Goloba je močno in očitno. Pod krinko strokovnosti. Čistka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.