Slovenija
34276 ogledov

Zdaj se je oglasil še Janša: "Eno je medijska slika. Realnost pa ..."

Robert Golob, Janez Janša Vlada RS
Janša trdi, da je Bobnarjeva z odstopom uspešno zaščitila "Kosov klan".

Podpredsednica in ena najvplivnejših članic stranke Gibanje Svoboda Marta Kos je danes sporočila, da izstopa iz stranke Svoboda. Kosova je neposredno podprla Tatjano Bobnar in sporočila: "To ni več moja stranka!"

Marta Kos Slovenija Marta Kos udarila po Golobu: To ni več moja stranka!

Na izstop Kosove se je odzvala podpredsednica stranke Urška Klakočar Zupančič. "Gospa Marta Kos je iz stranke izstopila iz osebnih razlogov, vsaj tako jaz razumem njeno izjavo, glede na to, da piše, da se razlogi niso spremenili glede na njen odstop od nameravane kandidature," je povedala Klakočar Zupančič.

Urška Klakočar Zupančič Slovenija Prvi odziv Svobode na izstop Kosove

Predsednik stranke SDS Janez Janša pa meni, da so razlogi za odstop Kosove bolj kompleksni. "Eno je medijska slika. Realnost pa nekoliko bolj zapletena. Slavko Koroš je namreč eden ključnih ljudi Draga Kosa in vzporedni mehanizem v Policiji. Zanje je predsednik vlade Robert Golob prehodni pojav, ki mora biti pod nadzorom. Bobnarjeva je z odstopom uspešno zaščitila Kosov klan," je prepričan nekdanji predsednik vlade.

Tatjana Bobnar Slovenija Bobnarjeva ministrica še do srede, znan ožji izbor novih kandidatov

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 22
  • mph2 07:33 13.december 2022.

    Kar Janša meni je vedno povezano s skrajno zlobo, podtikanjem, pačenjem resnice, ...

  • Avatar pantani
    pantani 07:22 13.december 2022.

    Pacient spet bluzi!!!

  • jakec1575 00:10 13.december 2022.

    V enem se strinjam z gargamelom. Gre za kompleksno situacijo. Blatenje Goloba je močno in očitno. Pod krinko strokovnosti. Čistka janšistov in kučanistov iz policije je nujna. Sicer ne bomo nikoli v lisice vklenili ne janšističnih tajkunov ne rdečih tajkunov. ...prikaži več Če bi se ji šlo za strokovnost bi vsaj 4 leta vlagala za v.dja in skrbela za strokovnost. Po drugi strani prav nič ni jasno z igro Goloba. Da bi dal resen komentar imam premalo podatkov in resnic na voljo.