Ali veste, koliko je vredna objava, če imate 186 mio. sledilcev?

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo
Družbena omrežja nudijo možnosti za velik zaslužek.
Oglej si celoten članek

Socialna omrežja so neporgrešljiv del modernega zvezdniška, ki pa niso namenjena zgolj druženju in komunimaicije s sledilci, temveč so lahko tudi sredstvo bajnih zaslužkov.

Brez pomisleka Mourinho izbral najboljšega vseh časov: "Ni Messi in ni Ronaldo."

To s pridom izkoriščajo tudi nekateri največji zvezdniki iz sveta športa, nihče pa ni pri tem niti približano tako uspešen kot Cristiano Ronaldo.

Cimer: "Ronaldo je jokal za domom in jedel ostanke iz McDonaldsa"

Napadalec Juventusa ima na Instagramu več koz 186 milijonov sledilcev, s katerimi je doslej delil 49 reklamnih objav. Po podatkih spletnega portala Buzzbingo.com je vsaka njegova promocijska objava vredna kar 975.000 dolarjev, kar pomeni, da je Ronaldu samo z objavami na Instagramu zaslužil že slabih 48 milijonov dolarjev oziroma nekaj več kot 43 milijonov evrov.

Foto: Print Screen

Na drugem mestu, a s precej velikim zaostankom, je Lionel Messi s 23,3 milijona dolarji oziroma 648.000 dolarji na promocijsko vsebino. Tretji je David Beckham, ki je s 30 objavami zaslužil slabih 11 milijonov dolarjev.

Kapetan Ko je Messi povedal svoje, so vsi jokali kot dež

Angleškemu zvezdniku sledita Neymar (7,2 milijona) na četrtem in Zlatan Ibrahimović (4 milijoni) na petem mestu. Slednji z eno objavo zasluži le dobro petino zneska, s katerim se lahko pohvali Ronaldo.

Portugalec je pravzaprav največji "Instagram zaslužkar" na svetu, saj zaseda prvo mesto tako med športniki kot med vsemi drugimi zvezdniki iz sveta šovbiznisa.

V solzah Saj ni res, pa je! Neymar spet poškodovan Foto/Video Neymar v vezi s prelestno manekenko balkanskih korenin

Foto: Buzzbingo.com

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:37 8. Avgust 2020.

    Poizkusi to družabno omrežje, ki za razliko od FB-ja del svojega zaslužka deli z uporabniki: https://join.webtalk.co/6906683

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.