Američani se zaradi Dončića norčujejo iz Divca v priljubljeni risani seriji

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Velika napaka Sacramenta na naboru leta 2018 še dolgo ne bo pozabljena...
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji, natančneje Bleacher Report, so si ponovno dali duška na račun legendarnega srbskega košarkarja Vladeja Divca, zaradi njegove odločitve, da na naboru leta 2018 njegov Sacramento ne izbere Luke Dončića.

Izbran, da brani NBA Luka Dončić eden glavnih junakov slovite risanke, parodije na Igro prestolov

Pri Bleacher Report so tako mesto generalnemu menedžerju Kraljev namenili v svoji priljubljeni risani seriji Game of Zones (Igra con), parodiji na znamenito serijo Game of Thrones (Igra prestolov).

Foto: Youtube Michael Jordan

V stilu Igre prestolov grozi svetu uničenje, le da so "Bele hodce" zamenjali košarkarji znamenitega Dream Teama, katere vodi Michael Jordan. Da bi se jim postavili po robu, vodstvo lige NBA izbere svoje najboljše košarkarje, da se jim uprejo.

Med tem modernim "Dream Teamom" je tudi Luka Dončić, ki pričakuje napad nepremagljivega nasprotnika, a v zadnjem trenutku se pojavi upanje, saj jim priskoči na pomoč nova ekipa košarkarjev...

Foto: YouTube Vlade Divac

A na žalost to ekipo sestavljajo "Sončni vitezi", košarkarji dveh izmed najslabših ekip tega desetletja, Phoenixa in Sacramenta. Luka se tako zaveda, da sledi masaker, zato se ponudi, da se jim pridruži, a ga zavrne poveljnik Sončnih vitezov, Vlade Divac.

Srb je namreč mnenja, da Luke na potrebujejo, saj imajo že DeAndreja Aytona (izbran kot prvi na naboru) ter tistega drugega, ki so ga sami izbrali pred Luko... Jarena Jacksona (4. izbor, tik za Luko) ali nekaj takega, dokler ga ne popravijo, da gre za Marvina Bagleya. Ko ga popravijo, se Divac precej nezadovoljen strinja, da ja, imajo Marvina Bagleya.

Sončni vitezi nato pojezdijo v boj z Dream Teamom, a nihče se več ne vrne...

Analiza "Dončić je imel v karieri veliko sreče" Trd oreh Izziv za Dončića: "To bi bil njegov največji dosežek" Evropski velikani Nachbar izpostavil Dončićev primanjkljaj: "Veličina se meri..." Že spet Srbi so si prilastili Dončića, tako izgleda zadnja provokacija

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.