Šport > Košarka
1921 ogledov

Luka Dončić eden glavnih junakov slovite risanke, parodije na Igro prestolov

Luka Dončić Youtube
Luka Dončić se je znašel pred preizkusom življenja! Zoperstaviti se mora belim hodcem Michaela Jordana.

Športni dokumentarec o Michaelu Jordanu Poslednji ples (The Last Dance) je po celem svetu sprožil pravo "Jordanmanio" ter dokazal, kako velik vpliv ima največji vseh časov še danes.

Tako ne preseneča dejstvo, da je prav legendarni Jordan glavna tema zdaj že svetovno znane humoristične risanke Igra con (Game of Zones), parodije na serijo Igra prestolov (Game of Thrones).

V eni izmed najbolj priljubljenih serij vseh časov so bili glavni antagonisti beli hodci, nekakšni ledeni zombiji iz davnih dni. V seriji Game of Zones jih po vzoru sanjskega moštva iz devetdesetih kot Nočni kralj vodi prav Jordan, ki želi dokazati, da ja najboljši v zgodovini.

Michael Jordan | Avtor: Youtube Youtube

Iz aktualne lige NBA se tako zbirajo zvesti vitezi najrazličnejših hiš, da bi se zoperstavili skoraj neuničljivemu nasprotniku, ki preti z uničenjem sedanje lige ter njene popularnosti.

Komisar lige Adam Silver tako navede glavne borce, ki bodo vodili odpor proti Jordanovi vojski teme. V ekipi so seveda zvezdniki LeBron James, Stephen Curry, Anthony Davis, James Harden, Kawhi Leonard, Rudy Gobert, Jayson Tatum, Damian Lillard, Joel Embiid ter naš Luka Dončić.

Kot zamenjavi za poškodovanega Kevina Duranta ter že premaganega Giannisa Antetokounmpa pa sta sanjsko moštvo sedanjosti dopolnila še Nikola Jokić ter Chris Paul.

Ali bo Luki in druščini uspelo? Komaj čakamo na tretji del sedme sezone te priljubljene risane serije!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice