Šport > Košarka
4449 ogledov

Izziv za Dončića: "To bi bil njegov največji dosežek"

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Nekateri NBA košarkarji se počasi vračajo na treninge, prostori teksaškega moštva Dallas Mavericks, katerega član je Luka Dončić, pa za zdaj še mirujejo.

Moštva severnoameriške košarkarske lige postopoma odpirajo njihove prostore za vadbo, kjer bodo lahko košarkarji trenirali po prilagojenem programu in s strogimi omejitvami glede medsebojnega kontakta in drugih potencialno nevarnih aktivnosti.

luka dončić Zaplet Šport Hladen tuš za Dončića, šef Dallasa je odločno proti

Med najglasnejšimi nasprotniki prehitremu sproščanju varnostnih ukrepov je bil lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban. Njegovi protesti so vodstvo lige celo prepričali v spremembo določila glede testiranja igralcev in trenerskega štaba.

Luka Dončić Preobrat Šport Grožnje Dončićevega šefa zalegle, liga NBA popustila

Medtem ko so nekatera moštva že začela s pripravami na nadaljevanje sezone, pa v Dallasu ne želijo prehitevati dogodkov, saj je zdravje igralcev, kot vselej poudarja Cuban, še vedno na prvem mestu.

liga NBA komisar Adam Silver odziv na rasizem Donalda Sterlinga To so številke Šport Nadaljevanje sezone da ali ne? Košarkarji povedali svoje

Prvi zvezdnik Dallasa Luka Dončić je trenutno še vedno v Sloveniji, vendar se bo bržkone kmalu odpravil čez lužo. Liga NBA je moštvom izdala tudi varnostno priporočilo, naj se igralci na treninge oziroma v državo, če je to le mogoče, vračajo z avtomobili in ne z letali, kar je ameriško novinarko Callie Caplan spodbudilo, da se je domislila prav posebnega izziva.

Luka Dončić Iz zakulisja Šport Multimilijarder razkril skrivnost o Dončiću

"Luka je naredil veliko neverjetnih stvari, a vožnja z avtomobilom iz Slovenije v Dallas bi zagotovo pristala na vrhu tega seznama, če bi mu uspelo," je v šali zapisala novinarka.

los angeles lakers Žaluje Šport Zvezdnik Lakerjev: "Kako pojasniti šestletniku, da mu je umrla mama?" luka dončić goran dragić 'Jugo' Dream Team Šport "Kateri klovn je avtor tega seznama?"

 

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:21 16.maj 2020.

    Naj si natakne rokavčke in natakne račko okol vampa pa v Koper in naj zaplava,ko Martin Strel?Pol pa upam,da enkrat ne bo več samo Luka to,Luka ono in sploh sam tale Donćićić!!