Šport > Košarka
18668 ogledov

Multimilijarder razkril skrivnost o Dončiću

Luka Dončić Profimedia Luka dončić je človek, ki ve, kaj hoče in kako to doseči.
Luka Dončić je precej več kot samo dober košarkar, razkriva nesramno bogati lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban.

Ameriški poslovnež in multimilijarder Mark Cuban je imel v zadnjih dveh letih priložnost pobliže spoznati prvega zvezdnika njegovega moštva Luko Dončića, danes pa z zadovoljstvom ugotavlja, da slovenski čudežni deček ni le velik košarkarski talent, temveč ga odlikujejo tudi številne druge vrline, med drugim poslovna žilica in zelo dobro razumevanje delovanja trga.

Cubana so v pogovoru za ameriški športni medij The Athletic novinarji prosili, naj razkrije kakšno podrobnost o Dončićevem značaju, saj je 21-letnik med intervjuji praviloma dokaj zadržan, zato si novinarji in javnost težko ustvarijo popolno sliko o njegovi osebnosti.

Povsem drugače je seveda na parketu, kjer mladenič ponosno in prav nič sramežljivo razkazuje svoj neizmerni talent.

Lastnik teksaške franšize je med drugim dejal, da Dončić zelo dobro razume svojo blagovno znamko in položaj v poslovnem svetu, celo bolje od nekaterih ljudi z izobrazbo na tem področju.

mark cuban | Avtor: Profimedia Profimedia
"Luka je precej bolj iznajdljiv, kot mu pripisujejo ljudje. Prav tako je veliko pametnejši. Zelo je osredotočen na posel. Razume trg in tržni položaj njegove znamke. Luka ni magister poslovne administracije (MBA, op. a.), vendar je pri poslu pametnejši od mnogih mojih znancev, ki to so," je povedal Cuban

"Tudi na igrišču smo lahko videli, kakšen je v resnici. Poleti je trdo delal in to se mu je obrestovalo. Takšen človek je Luka. In prav to je pri njem najbolj razburljivo. Ne le to, da je velik talent, ampak kako trdo je pripravljen delati, da bi talent še obogatil," je dodal poslovnež.

Doslej je bilo na Dončićev račun izrečenih veliko pohval v navezavi na njegovo igro, humanitarnost, dostopnost in pripravljenost za druženje z navijači, seznamu atributov pa lahko po novem dodamo še finančno pismenost, kar je dober obet za življenje po koncu kariere.

Splošno je namreč znano, da kar 60 odsotkov NBA igralcev bankrotira v petih letih po upokojitvi, vendar si že zdaj upamo trditi, da Luka ne bo del te zaskrbljujoče statistike.

In če tako meni tudi poslovnež s 4,3 milijarde dolarji vrednim premoženjem, potem že mora biti nekaj na tem.
 

Komentarjev 3
  • kvasetotidogajamona 08:19 14.maj 2020.

    zakaj nemorem komentirati na članek https://www.zurnal24.si/uporabno/kako-uspesno-nad-zgago-343580 jebem vam mater vi bi folku vsiljevali tablete iz lekarne samo da služite mamo vam jebem smrdljivo!! zgago reši DONAT MG in če je precej močna da ne pomaga kar se mi včasih zgodi, ...prikaži večzgodi, pol pa soda bikarbona eno ne zvrhano/normalno majhno čajno žličko sode bikarbone das v 1-2dcl vode premešaš in spiješ.

  • izy 07:32 14.maj 2020.

    Multimiljarder? Resno ?

  • Avatar Sinberella
    Sinberella 01:22 14.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Sorodne novice