Bivšo reprezentantko pri tridesetih letih zadel infarkt

Foto: M. Ha. Fotografija je simbolična.
Foto: M. Ha. Fotografija je simbolična.
Prezgodaj se je poslovila nekdanja športnica, mati dveh otrok.
Oglej si celoten članek

Z Apeninskega polotoka je nekaj tednov po smrti alpske smučarke Elene Fanchini prišla še ena tragična novica, povezana z zimskimi športi.

V 31. letu starosti je umrla Sara Fina, nekdanja italijanska reprezentantka v teku na smučeh. Bila je žena Mattea Bassina, bivšega smučarja in brata znane tekmovalke Marte Bassino. Slednja je zaradi tragedije v družini izpustila tekme v norveškem Kvitfjellu in se odpravila v domovino.

Sarin mož Matteo je ženo našel mrtvo na domu v naselju Borgo San Dalmazzo v zgodnjih jutranjih urah. Poklical je reševalce, oživljanje je bilo neuspešno. Lokalni mediji poročajo, da je šlo po vsej verjetnosti za srčni infarkt.

Sara Fina je bila mati dveh otrok, hčerke Asie in sina Pietra. Sožalje družini so izrazili številni iz smučarskih krogov, tudi predsednik smučarske zveze Flavio Roda.

Grozljivo Pred leti je postal invalid, zdaj ga je do smrti zbil vlak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 20:28 3. Marec 2023.

    fantje in dekleta, jest pa srčno upam da nimate prav. res si ne želim, da bi se vaše črne slutnje …

  • 20:03 3. Marec 2023.

    Cepivo deluje,pa to!!! Kje si MS in ostali troli zagovorniki cepljenja?!!!

  • 17:51 3. Marec 2023.

    Naš profesor patofiziologije je imel prav: vrhunski šport proizvaja kripljne!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.