Škandalozne obtožbe na račun Maradonovih hčera

Foto: Epa
Foto: Epa
Spor glede zapuščine pokojnega nogometnega boga dobiva nove razsežnosti.
Oglej si celoten članek

Matias Morla, odvetnik in najtesenjši zaupnik Diega Maradone, je javno obračunal s hčerama pokojne nogometne legende, potem ko so v ponedeljek na podlagi prijave o goljufiji njegovo odvetniško pisarno prečesali policisti. 

Morla je s hčerama tragično preminulega nogometaša v sporu zaradi zapuščine, blagovne znamke 'Maradona' in pravic za trženje nogometaševe podobe.

Epilog Maradona je bil nedolžen

V ostrem odzivu na poskuse diskreditacije s strani članov Maradonove družine je hčerama Dalmi in Giannini očital, da sta očeta zadnja leta ignorirali. 

"Maradona je bil osamljen in zapuščen. Umrl je sam, z izjemo njegovih sester in nekdanjega dekleta Veronice Ojeda, ki ga je obiskovala z njegovim sinom Dieguitom Fernandom," je povedal odvetnik, čigar poslovni prostori so bili prizorišče racije po prijavi o neustreznem upravljanju s premoženjem in domnevni goljufiji.

Hčeri pokojne legende mu očitata "prevaro, nepoštenost in zlorabo položaja" pri upravljanju s tržnimi pravicami.

Bebljal Pretresljiv zadnji posnetek Maradone pred smrtjo

Morla trdi, da hčerama ni mar za očeta, temveč se želita samo finančno okoristiti. Dejal je tudi, da z Diegom v zadnjih letih nista imeli veliko stikov, kar je še dodatno pripomoglo k težavam z alkoholom, v katerem je iskal uteho. 

"Do smrti je bil v sporu z Dalmo in Gianinno. Počutil se je izdanega in oropanega. Jaz sem z njim preživel zadnjih sedem božičev, ko je gledal v telefon, a ga ni nihče poklical."

Napad Maradonova hčerka: "Vsi ku*bini sinovi ..."

"Ali ne veste, kako jezen je bil, ko je Dalma svojo hčerko poimenovala Roma? Diego ima posebno vez z Napolijem, ki je Romin velik rival. Z izjemo njegovih sester mu ni nihče stal ob stran. Umrl je sam. Če bi bil Diego tukaj, jima ne bi dopustil takšnih napadov name. Preden je umrl, mi je dejal, da sta tatici. Dekleti me ne marata, ker sem jima leta 2014 preklical bančni kartici. Prepirali so se, ker sta mu kradli."

Milijoni puhteli Maradona je umrl reven, poglejte, kaj je počel z denarjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.