Šport > Nogomet
4937 ogledov

Škandalozne obtožbe na račun Maradonovih hčera

diego maradona Epa
Spor glede zapuščine pokojnega nogometnega boga dobiva nove razsežnosti.

Matias Morla, odvetnik in najtesenjši zaupnik Diega Maradone, je javno obračunal s hčerama pokojne nogometne legende, potem ko so v ponedeljek na podlagi prijave o goljufiji njegovo odvetniško pisarno prečesali policisti. 

Morla je s hčerama tragično preminulega nogometaša v sporu zaradi zapuščine, blagovne znamke 'Maradona' in pravic za trženje nogometaševe podobe.

diego maradona Epilog Šport Maradona je bil nedolžen

V ostrem odzivu na poskuse diskreditacije s strani članov Maradonove družine je hčerama Dalmi in Giannini očital, da sta očeta zadnja leta ignorirali. 

"Maradona je bil osamljen in zapuščen. Umrl je sam, z izjemo njegovih sester in nekdanjega dekleta Veronice Ojeda, ki ga je obiskovala z njegovim sinom Dieguitom Fernandom," je povedal odvetnik, čigar poslovni prostori so bili prizorišče racije po prijavi o neustreznem upravljanju s premoženjem in domnevni goljufiji.

Hčeri pokojne legende mu očitata "prevaro, nepoštenost in zlorabo položaja" pri upravljanju s tržnimi pravicami.

diego maradone Bebljal Šport Pretresljiv zadnji posnetek Maradone pred smrtjo

Morla trdi, da hčerama ni mar za očeta, temveč se želita samo finančno okoristiti. Dejal je tudi, da z Diegom v zadnjih letih nista imeli veliko stikov, kar je še dodatno pripomoglo k težavam z alkoholom, v katerem je iskal uteho. 

"Do smrti je bil v sporu z Dalmo in Gianinno. Počutil se je izdanega in oropanega. Jaz sem z njim preživel zadnjih sedem božičev, ko je gledal v telefon, a ga ni nihče poklical."

maradona hčerki Napad Šport Maradonova hčerka: "Vsi ku*bini sinovi ..."

"Ali ne veste, kako jezen je bil, ko je Dalma svojo hčerko poimenovala Roma? Diego ima posebno vez z Napolijem, ki je Romin velik rival. Z izjemo njegovih sester mu ni nihče stal ob stran. Umrl je sam. Če bi bil Diego tukaj, jima ne bi dopustil takšnih napadov name. Preden je umrl, mi je dejal, da sta tatici. Dekleti me ne marata, ker sem jima leta 2014 preklical bančni kartici. Prepirali so se, ker sta mu kradli."

diego maradona Milijoni puhteli Šport Maradona je umrl reven, poglejte, kaj je počel z denarjem

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.