Šport > Nogomet
3443 ogledov

Oskrba iz pekla! Tako so pred smrtjo ravnali z Maradono

diego maradona EPA
Novi izsledki v preiskavi okoliščin smrti argentinskega nogometaša.

Pokojni argentinski nogometaš Diego Maradona je v dneh pred smrtjo nevede zaužil večjo količino uspavalnih tablet, ki so mu bile brez njegovega privoljenja posredovane s pomočjo alkoholne pijače.

Po poročanju argentinskih medijev so mu člani osebja zdrobljene tablete primešali pivu, da bi posledično imeli čim manj opravka z njim.

diego maradone Bebljal Šport Pretresljiv zadnji posnetek Maradone pred smrtjo

Psiholoignja Griselda Morel, ki je delala z nogometaševim osemletnim sinom in je bila redna obiskovalka njegovega doma po operaciji možganskega strdka, je preiskovalcem razkrila, da je bil Maradoni že navsezgodaj zjutraj omogočen dostop do alkohola. 

"Če je ob devetih zjutraj prosil za pivo, ga je tudi dobil. Njegov skrbnik mu je v pivo zdrobil tablete, da Diego ne bi povzročal preveč težav," je razkrila.

V izjavi, ki so jo pridobili argentinski mediji, je med drugim dejala, da se je Maradona v sobi "pogovarjal po telefonu", ne da bi pri tem v rokah sploh "držal slušalko".

Spregovorila je tudi o neprimernih razmerah za bivanje po možganski operaciji. "Ko sem ga zadnjič videla, so ga umivali kar z gumijasto cevjo. Odpustil je medicinsko sestro, ker naj bi mu ukradla denar. Hiša je bila zanemarjena, hladilnik umazan."

Leopoldo Luque Novi dokazi Šport Za Maradono jokal kot dež, nova razkritja pa ga kažejo v drugačni luči

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:15 18.februar 2021.

    Kaj se ni pisalo, da ni bil nič kaj prijazen pacient?