Čeferin in druščina imajo nov neverjeten načrt za dokončanje Lige prvakov

Foto: Epa
Foto: Epa
Liga prvakov bi lahko bila na sporedu avgusta s turnirjem final 8.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa), ki ji predseduje Slovenec Aleksander Čeferin, in Evropsko združenje nogometnih klubov (Eca) razmišljata o možnosti, da bi se liga prvakov kljub pandemiji novega koronavirusa nadaljevala avgusta kot turnir "najboljših osmih", danes poročajo španski mediji.

"Arogantni ste..." Besno odprto pismo Čeferinu: "Pelji lastno hčer na stadion!"

Tako Uefa kot Eca zdaj iščeta ustrezno lokacijo, na kateri bi lahko nastanili vseh osem ekip vključno z osebjem, nato pa bi bili v nekakšni skupni osamitvi, poročajo španski mediji, med drugim tudi časnik Mundo deportivo. Ob tem bi imeli tudi stroge zdravniške kontrole, še piše časnik.

V četrtfinalu in polfinalu bi igrali le eno tekmo namesto tradicionalnih dveh. Finale bi tako lahko zadržali v Istanbulu, kot je bilo predvideno, odvisno predvsem od tega, kako bi se razvijala pandemija. Težava je, ker vse tekme osmine finala še niso končane.

Obtožbe Janša z vso silo po Čeferinu: "Pohlepno, neodgovorno, kriminalno!"

Uefa in Eca se za zdaj še nista dogovorili o najboljši možni rešitvi.

Po prvotnem načrtu bi bil finale lige prvakov na sporedu 30. maja na olimpijskem stadionu Ataturk v Istanbulu. Vendar je pandemija covida-19 sredi marca zaustavila tudi ves športni svet.

'Frajer in luzer' Ališič ostro komentiral nesoglasja med Janšo in Čeferinom Nezaslišano Milovanovič ostro nad novinarja Nove24TV zaradi napada na Čeferina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:04 14. April 2020.

    očitno globoka država pripravlja Čeferinkota , da ga nastavi za politika !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.