Šport > Nogomet
6618 ogledov

Čeferin in druščina imajo nov neverjeten načrt za dokončanje Lige prvakov

aleksander čeferin Epa
Liga prvakov bi lahko bila na sporedu avgusta s turnirjem final 8.

Evropska nogometna zveza (Uefa), ki ji predseduje Slovenec Aleksander Čeferin, in Evropsko združenje nogometnih klubov (Eca) razmišljata o možnosti, da bi se liga prvakov kljub pandemiji novega koronavirusa nadaljevala avgusta kot turnir "najboljših osmih", danes poročajo španski mediji.

aleksander čeferin "Arogantni ste..." Šport Besno odprto pismo Čeferinu: "Pelji lastno hčer na stadion!"

Tako Uefa kot Eca zdaj iščeta ustrezno lokacijo, na kateri bi lahko nastanili vseh osem ekip vključno z osebjem, nato pa bi bili v nekakšni skupni osamitvi, poročajo španski mediji, med drugim tudi časnik Mundo deportivo. Ob tem bi imeli tudi stroge zdravniške kontrole, še piše časnik.

V četrtfinalu in polfinalu bi igrali le eno tekmo namesto tradicionalnih dveh. Finale bi tako lahko zadržali v Istanbulu, kot je bilo predvideno, odvisno predvsem od tega, kako bi se razvijala pandemija. Težava je, ker vse tekme osmine finala še niso končane.

Čeferin vs Janša Obtožbe Šport Janša z vso silo po Čeferinu: "Pohlepno, neodgovorno, kriminalno!"

Uefa in Eca se za zdaj še nista dogovorili o najboljši možni rešitvi.

Po prvotnem načrtu bi bil finale lige prvakov na sporedu 30. maja na olimpijskem stadionu Ataturk v Istanbulu. Vendar je pandemija covida-19 sredi marca zaustavila tudi ves športni svet.

Miran Ališič 'Frajer in luzer' Šport Ališič ostro komentiral nesoglasja med Janšo in Čeferinom Aleksander Čeferin Nezaslišano Šport Milovanovič ostro nad novinarja Nove24TV zaradi napada na Čeferina
Komentarjev 2
  • marsal22 22:04 14.april 2020.

    očitno globoka država pripravlja Čeferinkota , da ga nastavi za politika !!!