Dončić navdušil z odgovorom na bahavo potezo Moranta

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Slovenski košarkar je tako kot vselej doslej skrbel za dobro razpoloženje na All-Star tekmi.
Oglej si celoten članek

Košarkarski spektakel v Salt Lake Cityju so nekateri igralci izkoristili za razkazovanje svojih izjemnih veščin, medtem ko so drugi bolj kot z igro navduševali s komičnimi vložki.

V skupino slednjih prištevamo tudi Luko Dončića, ki je tokrat poskrbrel za šaljivo opazko po vpadljivi potezi Jaja Moranta.

All-Star tekma Dončić zabil kar med intervjujem, LeBron priznal premoč Giannisu

Branilec Memphis Grizzlies, znan kot eden najbolj atletskih košarkarjev v ligi, je v enem izmed napadov navdušil s spektakularnim zabijanjem, kar je botrovalo šaljivemu odzivu slovenskega košarkarja.

Ta ima sicer v ligi NBA sloves podpovprečnega, kar zadeva atletske sposobnosti in zmožnosti zabijanja, čeprav je že nekajkrat dokazal, da je tudi v teh segmentih igre močno napredoval.

"Tudi jaz lahko to naredim, vendar mi nihče ne da priložnosti," se je pošalil slovenski as in požel val navdušenja.

"Če nam ne uspe ..." Neverjetno, kaj je o Luki izjavil dvakratni zaporedni MVP lige Žalostna realnost Klubski soigralec MVP-ja All-Star tekme: "To ni košarka!"

"To je ena najbolj smešnih reči, kar sem jih kadarkoli slišal od košarkarja na igrišču," je zapisal nek uporabnik spleta, drugi pa je dodal: "Dajte Luki priložnost, takoj!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:56 22. Februar 2023.

    Mislim , da bi si tudi Peter Vilfan že pred mnogimi leti zaslužil , da mu v Stožicah pod stropom …

  • 21:15 20. Februar 2023.

    Zdaj si pa zamislite ko je Peter Vilfan pred cca. 35 leti tako zabijal (nazaj čez glavo) pri Jugoplastiki. Folku …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.