Dončić z glasnim sporočilom tekmecem: "Med premorom bom ..."

Foto: Twitter luka dončić
Najboljši slovenski košarkar med premorom ne bo sedel križem rok.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v samo dveh sezonah postal eden najboljših napadalnih igralcev v ligi, po izpadu Dallasa v prvem krogu končnice pa se je 21-letnik z mislimi že usmeril v prihodnost.

Med premorom bo poskušal izboljšati vse prvine svoje igre, razkril pa je tudi, čemu bo v prihajajočih mesecih posvetil največ pozornosti.

Video Luka za slovo od sezone še enkrat pokazal vso genialnost

"Marsikaj je treba izboljšati," je Dončić povedal za Washington Post. "Ne moreš se osredotočiti na eno stvar, treba je delati na vseh. A še posebej bom delal na metu. To je ključnega pomena."

Po incidentu Morris s sramotnim sporočilom Dončiću: "Ti kar jokaj ..."

V pretekli sezoni je iz igre metal 46,3-odstotno, kar je skoraj štiriodstotno izboljšanje v primerjavi s krstno sezono (42,7%). Pri metu za tri točke je bil za odtenek slabši kot lani (32,7% / 31,6%), precejšen napredek pa je bil opazen na črti za proste mete, kjer je povprečje dvignil za 4,5-odstotka (71,3% / 75,8%).

V končnici je zadel 12 od 35 metov z razdalje, zelo skromen pa je bil na tretji in peti tekmi, na katerih je bil uspešen le pri enem od šestih poskusov.

Nekaj rezerve ima tudi v kategoriji izgubljenih žog, letos je v povprečju oddal 4,3 na tekmo.

Neverjetni očitki "Luka Dončić je volk v ovčji preobleki" Zelo pristransko Tako na pretepanje Dončića gleda trener Clippersov
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.