Šport > Košarka
30316 ogledov

Morris s sramotnim sporočilom Dončiću: "Ti kar jokaj ..."

Marcus Morris Epa
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je z Dallas Mavericks končal nastope v prvem krogu končnice severnoameriške lige NBA, potem ko so izgubili šesto tekmo dvoboja z Los Angeles Clippers s 97:111.

V boju na štiri zmage so Clippers na krilih Kawhija Leonarda napredovali s 4:2. Luka Dončić, ki je prvič v karieri nastopil v končnici lige NBA, je na zadnji tekmi dosegel 38 točk, devet skokov in devet podaj, skupno pa je imel povprečje dobrih 29 točk na tekmo.

"Ponosen sem na našo ekipo, na to, kako se borimo," je dejal Dončić po tekmi: "Mislim, da smo se borili vse do konca. Clippers imajo res neverjetno moštvo, zato je bilo zelo težko, vendar menim, da smo dali vse od sebe."

Slovenski zvezdnik je bil dominanten zlasti v drugem polčasu, v katerem se mu tokrat za spremembo ni bilo treba ubadati z Marcusom Morrisom.

Ta mu je že na peti tekmi, mnogi menijo, da namerno, stopil na poškodovan gleženj, tokrat pa so sodniki Morrisa vrgli iz igre že v prvi četrtini, ko je nad Dončićem storil namerno osebno napako - grdo ga je udaril po desni strani glave, da je Slovenec padel na tla. A Dončić se ni dal, takoj je vstal in se Morrisu postavil po robu, tako da so ju ločili šele soigralci in trenerji.

Bolje jo je odnesel Dončić, Morris pa si je za grobost prislužil predčasno pot v slačilnico. "Res je bila grda igra. Kaj naj rečem drugega?" je dejal Dončić o prekršku in dodal: "Že na drugi zaporedni tekmi si je privoščil nekaj takšnega. Res sem upal, da je bilo prvič nenamerno, vendar, če se zdaj ozrem nazaj, vam je lahko jasno, kaj si mislim. Ne želim se ukvarjati s takšnimi igralci. Treba je iti naprej."

Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Morris na drugi strani je zatrdil, da je mnenje, da je želel namerno poškodovati Dončića, absurdno: "Gre še za mladega igralca. Ne dvomim, da bo nekoč obraz te lige. A sam sem odrasel mož in vem, kako te stvari potekajo. Kot sem rekel, nisem mu nameraval stopiti na gleženj. Še naprej bom igral, vesel, da je moji ekipi uspelo priti v drugi krog."

Ko pa je preko socialnih omrežij Morris izvedel, da je tudi Luka mnenja, da ga je želel namerno poškodovati, se je odločil za novo umazanijo. Dončiću je namreč sporočil besede: "Cry me a river. Clips in 6".

Kljub podlim potezam ter umazani igri Morris očitno prav nič ne obžaluje poslednjega incidenta, saj bi se frazo "cry me a river" še nekako najbolje prevedlo kot: "Ti kar jokaj, meni je vseeno. Clips napredujemo po 6. tekmi!

Komentarjev 21
  • Avatar Albistella
    Albistella 00:24 01.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • silvo82 18:20 31.avgust 2020.

    Saj vas bo naslednja ekipa poslala v kurac Morris

  • Avatar Syn
    Syn 17:34 31.avgust 2020.

    On pa naj še kar kleči na eni nogi in se jim klanja. Ha.ha..ha.. 🤦‍♂️

Sorodne novice