Dončić zaradi Slovenije pritisnil na komisarja lige NBA! Želi si ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je po zmagi nad New York Knicks imel posebno prošnjo za komisarja lige NBA.
Oglej si celoten članek

Slovenski ljubitelji NBA košarke smo z velikim veseljem dočakali sobotno tekmo med New York Knicks in Dallas Mavericks, saj je bila slednja na sporedu ob nam zelo prijaznem času, ob 18:30, oziroma ob 12:30 po newyorškem času.

"Naši" Dallas Mavericks so nato v kultnem Madison Square Gardnu premagali New York Knicks s 121:100, Luka Dončić pa je v slabih 30 minutah na parketu ob metu 11:21 dosegel 30 točk, in zbral osem skokov ter sedem podaj. Dallas, ki je ob polčasu zaostajal za sedem točk, je tretjo četrtino dobil z 41:15, Dončić pa je v tem delu igre dosegel kar 17 točk ter nato zadnjo četrtino zasluženo preživel na klopi.

Po novi odlični predstavi pa je imel naš košarkarski superzvezdnik prav posebno prošnjo za komisarja lige NBA Adama Silverja, saj naravnost obožuje te zgodnje tekme in si tudi zaradi slovenskih navijačev, ki morajo sicer prebedeti po cele noči, želi, da bi Dallas Mavericks vsak vikend igrali eno takšno tekmo.

"Obožujem te tekme! Po njih imam veliko prostega časa! Ura je šele tri. Do noči je še toliko časa. Zaradi tega obožujem te tekme sredi dneva. Poskrbite, da Adam vidi to! Da nam da vsak vikend tekmo sredi dneva. In potem me bodo lahko gledali tudi ljudje iz moje domovine, kar je še dodaten plus," je debato o terminih tekem zaključil Dončić.

Ni dvoma, da si vsa Slovenija želi, da bi Adam Silver prisluhnil Lukovi prošnji.

Kakšno ime! Dallas resno zagrizel za bivšega MVP-ja, bo Luka končno dobil pomoč? Zadnji z busa Dončić nesrečen: Sovražim to sran... Poteza To je Luka storil za novinca v ekipi, pohvalil ga je tudi Kidd Velika prijatelja Luka: "Bilo je tako težko. Močno ga pogrešamo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:43 6. December 2022.

    Nikjer ni prenosa....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.