Šport > Košarka
23259 ogledov

Dončić nesrečen: Sovražim to sran...

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić in njegov kolega sta znova stavila.

Luka Dončić je bil lahko zadovoljen po odlični predstavi proti zasedbi New York Knicks, v tretji četrtini je dosegel 19 točk, skupno 30, ob visoki razliki pa je lahko mirno presedel celotno zadnjo četrtino.

Dončić in Hardaway Liga NBA Šport Dončić in Hardaway z magično tretjo četrtino zmlela Newyorčane Luka Dončić VIDEO Šport Dončić zadel noro trojko, gledalci so znoreli, sledilo je tole ...

A precej slabše volje je bil slovenski zvezdnik ob prihodu v slovito dvorano Madison Square Garden, vse skupaj pa je zakuhala stava, ki jo je sklenil s svojim nekdanjim soigralcem Jalenom Brunsonom. Slednja sta že v preteklosti stavila ob medsebojnih tekmah njunih ekip v ameriškem nogometu, ker pa so tokrat Brunsonovi Philadelphia Eagles v sezoni premagali Dallas Cowboys, je moral Slovenec priti na tekmo oblečen v dres Orlov iz Philadelphie. Pri tem je imel na hrbtu izpisano JB son (sin JB-ja; op.p).

"Luka Dončić je zadnji stopil z Dallasovega avtobusa ob prihodu v dvorano... nosil je dres Philadelphia Eagles z napisom JB Son na hrbtu," je na twitterju zapisala novinarka Callie Caplan, ki spremlja Mavericks. Dončić je ob tem zahteval, da ga nihče ne fotografira in dejal: "Sovražim to sran..."

V preteklosti se je moral z enako nesrečo usodo spopasti tudi Brunson. A ta takrat še kot član Dallasa, manj uspešno pa se je tudi izmaknil kameram. Kavboji so takrat premagali Orle, Brunson pa je na tekmo NBA moštva iz Dallasa prišel v dresu s številko 77. Ta je nosila napis 'Luka's son'. 

Tokrat je sledilo sladko maščevanje.

Nekdanja soigralca sta se po tekmi sicer prisrčno objela in izmenjala nekaj besed.

Luka Dončić Jalen Brunson Velika prijatelja Šport Luka: "Bilo je tako težko. Močno ga pogrešamo" Luka Dončić Poteza Šport To je Luka storil za novinca v ekipi, pohvalil ga je tudi Kidd

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice