Dončićev soigralec odločno: "To je navadno s*anje!"

Foto: Epa tim hardaway
V Dallasu se še vedno ni polegel prah po porazu proti Toronto Raptors.
Oglej si celoten članek

Poraz z aktualnimi prvaki lige NBA, ob katerem Dallas ni mogel računati na Luko Dončića, ne bi bil tako boleč, če ne bi gostje po skoraj treh četrtinah tekme vodili kar za 30 točk.

Realnost Dallas na robu obupa: "Luka, če to bereš, prosim, vrni se!"

Dallas se je v tem delu tekme preveč sprostil, nato pa v zadnji četrtini ni našel recepta, kako zaustaviti razpoloženega Kyla Lowryja, ki je Toronto vodil do velikega preobrata in končne zmage.

Odgovornost za poraz je v celoti na svoja pleča prevzel Rick Carlisle. "Tole je bila moja krivda," je večkrat poudaril pred zbranimi ameriškimi novinarji. "Prevzemam polno odgovornost za to, kar se je zgodilo. Prenehali smo biti agresivni. Treba je čestitati Torontu, mi se nismo pravočasno odzvali. Moja krivda," je dodal trener.

Fantastično Neverjetno, kaj je v Torontu doživel Dončić

Prevzemanju krivde in opravičevanju košarkarjev je ostro nasprotoval Tim Hardaway Jr., ki je bil s 16 točkami četrti najboljši strelec poraženega moštva.

"Ne," je zelo odločno dejal ameriški branilec, sin slovitega Tima Hardwayja, petkratnega udeleženca All-Star tekem. "To je navadno s*anje. Niti približno ni on kriv. Mi smo odgovorni. Moramo se soočiti s tem in gremo naprej," je povedal Hardway in optimistično dodal: "Poraz bo prebudil naš ubijalski instinkt in željo po zmagovanju. Veliko se lahko naučimo iz tega. Mislim, da je to najbolje, kar se nam je lahko zgodilo, še posebej v zgodnji fazi sezone."

Novo o stanju Trener o Dončiću: "To napišite na lastno odgovornost." Prebil led Zgodovinski trenutek za Slovenca, Dončić čestital med prvimi

Foto: Twitter tim hardaway

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:11 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 15:46 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 13:24 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.