Dragić je vedel! Poglejte to napoved o Dončiću

Foto: Print Screen dragić dončić
MVP zadnjega evropskega prvenstva je pred dvema letoma preroško napovedal prihodnost Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je bil prvi zvezdnik slovenske košarkarske reprezentance ob odmevni zmagi na evropske prvenstvu v Turčiji, a takratni uspeh, največji za slovenski ekipni šport, ne bi bil mogoč brez izdatne pomoči komaj 18-letnega Luke Dončića.

Sprememba počitnic Luka Dončić v Španiji povzročil pravo revolucijo

Mladi košarkar, tedaj član Real Madrida, je bil že dokaj uveljavljen zvezdnik na evropski sceni, le malokdo pa bi si upal napovedati, da je pred njim tako bleščeča kariera, ne samo na stari celini, temveč tudi v NBA.

Dragić, ki si je s čudežnim dečkom delil slačilnico in parket, je očitno vedel, s kakšnim talentom bo razpologal njegov bodoči delodajalec, v tem primeru je to postalo moštvo Dallas Mavericks, s katerim Dončić iz dneva v dan ruši zgodovinske mejnike.

Oster odziv Dončić odločno nad obtožbe, da je krojil Lukovo usodo

"Čudežni deček," je Dončića k pogovoru z novinarjem povabil Dragić, ki je bil po zmagi nad Srbijo proglašen za najboljšega igralca prvenstva. "V nekaj letih bo postal najboljši košarkar v Evropi," je dodal Gogi. Pri tem ga je celo malce podcenil, saj se je Dončić tega naziva polastil že v naslednji evroligaški sezoni.

"Morda tudi v NBA?" je k Dragićevi ugotovitvi pripomnil novinar. "Tudi v NBA," se je strinjal košarkar Miamija.

NBA Dragićev Miami nepremagljiv na domačem igrišču

"On je rojen zmagovalec. Resno mislim. Že zdaj ima ogromno pokalov in medalj. Zapomnite si moje besede. Luka bo eden najboljših," je sklenil Dragić.

Na uresničitev napovedi ni bilo treba čakati dolgo, saj je Dončić že danes eden izmed najboljših košarkarjev na svetu in vse resnejši kandidat za naziv MVP lige NBA.

Po zmagi Butler in Dragić se rogata Bikom, in to v slovenščini

Foto: Print Screen


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.