Dragić utišal NBA legendo: "Ti sploh ne moreš govoriti o tem"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Izkušeni slovenski veteran Goran Dragić sodi med igralce, ki se ne bojijo povedati svojega mnenja.
Oglej si celoten članek

Slovenski kapetan Goran Dragić je  po uvrstitvi Slovenije v četrtfinale evropskega prvenstva poslal jasno sporočilo Gilbertu Arenasu, potem ko je ta ostro kritiziral dvakratnega MVP-ja lige NBA Giannisa Antetokounmpa.

V četrtfinalu Gogi je v minuti odmora povzdignil glas Po porazu Belgijski selektor nezadovoljen: Naj nam nehajo lagati!

Arenas, nekoč eden najboljših košarkarjev na svetu in trikratni udeleženec All-Star tekme, je Giannisu, sicer enemu najbolj odlikovanih zvezdnikov EuroBasketa 2022, očital, da "ne razume košarke".

Foto: Epa Giannis Antetokounmpo "Mediji pravijo, da je Giannis najboljši košarkar v ligi. Niti pod razno. Nehajte že s tem," je za No Chill podkast dejal 40-letni Arenas. "Ko gledam njegovo igro, lahko vidim, da še vedno ne razume košarke. Ok, že res, da jo igra in da je osvojil naslov, vendar v resnici sploh ne ve, kako napredovati in trenirati," je dodal nekdanji košarkar.

S temi besedami je izzval precej neposredno reakcijo slovenskega kapetana, ki je po zmagi nad Belgijo Arenasa postavil na svoje mesto. "Giannis je MVP. Gilbert Arenas pa ni. Ali je kdaj osvojil MVP? Mislim, da ne. Tako da ne more govoriti o Giannisu. Giannis je osvojil naslov NBA prvaka in priznanje MVP. Bil je tudi najboljši obrambni igralec leta," je poudaril 36-letnik in podal svoje mnenje o tem, zakaj Arenas udriha po igralcu takšnega kova, kot je "grška pošast".

"Včasih si po upokojitvi želijo, da bi bili bolj relevantni, zato takšne reči pridejo v medije. Zdaj je, kar je. Gilbert Arenas je bil izjemen košarkar in strelec, vendar menim, da imajo trenutne generacije veliko dobrih igralcev v ligi NBA; igralev, ki postanejo MVP ali osvojijo naslov prvaka," je sklenil Dragić.

Po pregledu Tako resna je poškodba Zorana Dragića Nor naval To se dogaja vsakič, ko Luka stopi skozi vrata

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.