Dragićev soigralec nor na Slovenijo, tokrat oblekel ...

Foto: Print Screen jimmy butler
Zvezdniški soigralec Gorana Dragića se še naprej navdušuje nad Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Jimmy Butler, letos nova okrepitev moštva Miami Heat, je očitno zelo očaran nad deželico s sončne strani Alp, od koder prihaja njegov soigralec Goran Dragić.

Bum! Poglejte, kako je Dragić Miami potegnil iz zosa

Butler je z Dragićevo pomočjo precej obogatil svoje besedišče slovenskega jezika, kar je nedavno demonstriral s šaljivo izmenjavo v garderobi. 

Ko je vročica pred dobrim mesecem dni premagala Chicago Bulls, pa je na twitterju celo v slovenščini zapisal: "Lahko noč, Chicago."

Po zmagi Butler in Dragić se rogata Bikom, in to v slovenščini

Zvezdnik se je Sloveniji znova poklonil po petkovi tekmi z Indiano, na kateri je Dragić dosegel odločilni koš za zmago manj kot sedem sekund pred koncem.

Butler je v garderobi, kjer je vladalo prešerno vzdušje, poziral v dresu slovenske nogometne reprezentance. "Hej, Jimmy, igraš za Slovenijo?" ga je vprašal Gogi. "Seveda igram. Poglej gore," je na simbol slovenstva pokazal Butler.

Ima mentorja Zvezdnik se je naučil nekaj slovenskih besed

"Lepo je videti, da je Jimmy Butler končno spoznal, katera je najboljša nogometna reprezentanca v Evropi," je posnetku pripisal Dragić.

Odziv Slovenca Atlanta v šoku, Young "posnemal" Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.