Šport > Košarka
1875 ogledov

Dragićev soigralec nor na Slovenijo, tokrat oblekel ...

jimmy butler Print Screen
Zvezdniški soigralec Gorana Dragića se še naprej navdušuje nad Slovenijo.

Jimmy Butler, letos nova okrepitev moštva Miami Heat, je očitno zelo očaran nad deželico s sončne strani Alp, od koder prihaja njegov soigralec Goran Dragić.

goran dragić Bum! Šport Poglejte, kako je Dragić Miami potegnil iz zosa

Butler je z Dragićevo pomočjo precej obogatil svoje besedišče slovenskega jezika, kar je nedavno demonstriral s šaljivo izmenjavo v garderobi. 

Ko je vročica pred dobrim mesecem dni premagala Chicago Bulls, pa je na twitterju celo v slovenščini zapisal: "Lahko noč, Chicago."

goran dragić jimmy butler Po zmagi Šport Butler in Dragić se rogata Bikom, in to v slovenščini

Zvezdnik se je Sloveniji znova poklonil po petkovi tekmi z Indiano, na kateri je Dragić dosegel odločilni koš za zmago manj kot sedem sekund pred koncem.

Butler je v garderobi, kjer je vladalo prešerno vzdušje, poziral v dresu slovenske nogometne reprezentance. "Hej, Jimmy, igraš za Slovenijo?" ga je vprašal Gogi. "Seveda igram. Poglej gore," je na simbol slovenstva pokazal Butler.

Jimmy Butler Ima mentorja Šport Zvezdnik se je naučil nekaj slovenskih besed

"Lepo je videti, da je Jimmy Butler končno spoznal, katera je najboljša nogometna reprezentanca v Evropi," je posnetku pripisal Dragić.

trae young Odziv Slovenca Šport Atlanta v šoku, Young "posnemal" Dončića

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.