Eden najboljših košarkarjev sveta tik pred tem, da združi moči z Dragićem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ali bo stroj za trojne dvojčke združil moči z Goranom Dragićem? Oklahoma naj bi namreč bila po enajstih letih pripravljena prodati Russella Westbrooka, za katerega je najbolj zagrizel Miami.
Oglej si celoten članek

Kot vse kaže se bliža konec ere Russella Westbrooka pri Oklahoma City Thunder. Prvi zvezdnik ekipe naj bi bil nezadovoljen s prodajo Paula Georgea k Los Angeles Clippers, obenem pa naj bi tudi sama ekipa razmišljala o popolnem preoblikovanju in pomlajevanju svoje postave.

Foto: Reuters russel westbrook

Po besedah najboljšega in najzaneslivejšega NBA "insiderja" Adriana Wojnarowskega pa naj bi bili za usluge kontroverznega superzvezdnika najbolj zainteresirani pri Miamiju našega Gorana Dragića.

Edina težava naj bi bila, kaj in koga lahko Miami ponudi v zameno za enega najboljših košarkarjev zadnjih let. Miami namreč nima na razpolago veliko izborov v prihajajočih naborih, a veliki šef Vročice, Pat Riley, naj bi bil vseeno prepričan, da lahko v svoji ekipi združi zvezdniški par Rusell Westbrook - Jimmy Butler.

Navijači na nogah Dragićev bodoči soigralec takole govoril o Miamiju

Riley namreč namerava izkoristiti dejstvo, da so pri Oklahomi pripravljeni na popolno rekonstrukcijo ekipe, v kateri ni več prostora za 31-letnika zvezdnika. Za prestop v Miami naj bi bil zelo zainteresiran tudi igralec sam, saj si želi iz oslabljene Oklahome prestopiti v ekipo, ki lahko že v tem trenutku igra zelo pomembno vlogo.

Miami bi namreč s prihodom Westbrooka zagotovo ponovno postal celo eden izmed tihih favoritov za šampionski prstan, saj bi nekdanji najboljši igralec lige (leta 2017) združil moči z že omenjenim Butlerjem, medtem ko bi zvezdniškemu paru družbo na parketu delali naš Dragić, Dion Waiters, Justise Winslow,...

Nova superekipa Prestopna bomba v NBA, bo Dragič postal tolažilna nagrada?

Komaj zadihal Pretresov še ni konec, Dragiću se odpira edinstvena priložnost

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:23 10. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.