Glavni sodnik tekme dosegel zadetek in gol tudi priznal

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na Nizozemskem smo bili priča enemu izmed najbolj bizarnih in škandaloznih zadetkov vseh časov, saj se je med strelce vpisal kar glavni sodnik tekme.
Oglej si celoten članek

V četrti nizozemski nogometni ligi so Harkemase Boys gostili HSV Hoek, tekmo pa je zaznamoval incident, ko je glavnega sodnika tekom nevarne akcije gostov nekoliko preveč poneslo, saj se je preveč približal dogajanju in se na koncu tudi po nesreči vpisal med strelce.

Video Najslabši prosti strel vseh časov?

HSV je nevarno napadal, žoga pa ni in ni hotela prečkati golove črte. Ker je resnično izgledalo, da je nov zadetek zgolj vprašanje časa, se je sodnik tekme precej neprevidno približal dogajanju, medtem pa se je žoga po enem izmed strelov nepredvidljivo odbila, zadela sodnika, ki je s čudnim gibom poslal žogo v domačo mrežo.

Sodnik si je nato vzel nekaj trenutkov za razmislek, nato pa je zadetek gostov tudi priznal. Na njegovo srečo ta "škandalozni" zadetek ni vplival na končni rezultat, saj so ga ob vodstvu s 3:1 prejeli kasnejši zmagovalci, ki so zgolj pet minut po prejetem zadetku postavili končni rezultat 4:2.

Nora zgodba Trener ga zbadal zaradi velikega penisa, on se skrivoma dobival z njegovo hčerko

Bizarno Izključeni nogometaš na stadionu izklopil elektriko

Smrtno bolan Drama nekdanjega reprezentanta: "Kako hčerkici pojasniti, da bo očka umrl?"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:14 28. Maj 2019.

    Sodnik ni stal, ampak brcnil žogo. Prav brcnil je. Ni stopil naprej, ampak prav brcnil. Gol bi bil regularen, če …

  • 09:25 28. Maj 2019.

    Glede da je sodnik zrak je zadetek popolnoma regularen

  • 08:41 28. Maj 2019.

    škandal samo za tiste, ki nimajo pojma o nogometnih pravilih + seveda žurnal24

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.